• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağı ve gebelik?????

Birdilimkek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.951
6.142
158
Selam arkadaslar bisey sorucam. Benim bi arkadasim aylardir hamile kalmak icin ugrasiyordu ama olmuyordu. Sonra biraz da kasilmalari oluyordu iliski sırasında. Jellerle ilişki yapiyordu. Bir hemsire jel yerine zeytinyağ kullanmasini tavsiye etmiş ve arkadasim kullandigi ay hamile kaldi. Sizce gercekten zeytinyağ spermlerin rahime ulasmasini kolaylastirir mi ve sperme zarari var mi

Marifet zeytinyağında değil bıraktığı jellerde. O jeller spermlerin ölmesinde baş rol oynuyor çünkü. Zorlu ilişkide ya bebe yağı önerirler ya da zeytinyağı. Allah bebisini kucağına sağlıkla almayı nasıp etsin ...

Amin tesekkur ederim insallah. Gecrigimiz ay zeytinyağı ile denedik. Bata az kaldi insallah işe yaramistir. Malesef jelsiz yagsiz yapamiyorum :(

Saf sızma zeytinyağı olmasına dikkat edin ben denemedim hiç bilemicem ama kimyasallardan iyidir
Tesekkir ederim ben de oyle dusunuyorum. Kayganlastirici jel kullaniyordum su bazli. Uzerinde masaj icin de uygundur yaziyordu. Gecenlerde esimin sirtina masaj icin sürdum iki dakika sonra yapis yapis oldu ve düşündüm her ne kadar su bazli da olsa bu yapiskanlik spermi yavaslatabilir. Ama zeytinyag asla yapiskanlik hissi vermiyor eriyip kayboluyor

Back