zeytinyağı ve gebelik konusunda hiç bilgisi olan varmıııı ????

Banada mantıklı geldı
aslında koca karı ılaÇları dıyoruz ama ben doĞruluk payı olduĞuna ınanıyorum bazı Şeylerın

Cok eski.bir konu ama simdi annemden duydum.teyzemin eltisi 1 yillik evli.olmamis bebegi dr.a girmisler dr demiski yumurtaliklarin tipki cocuk gibi gelişmemiş. Ilac vs yazmis. Cikarken kadinin biriyle eczanede knsmuslar kadin demiski kizim at ilaclarini git 8 tane fitil yap zeytinyagina batir koy.yarim saat ayaklarin yukarda kalsin sonra fitili at iliskiye gir. Kiz dememiş ve hamile suan 10 haftalik. Annemin zoruyla bende deneyecem yarindan itibaren

Denediniz ve faydasını gördünüzmü acaba :)

Canim dr.yapma dedi ama ben yapan kizla konustum o mutlaka yap yumurtanin kalitesi artiyor dedi. Adet olup yikaninca yapilmaliymis o zaman yapicam

Hiç mantıklı gelmiyor ya doktora soran oldu mu? Spermler asidik ortamda ölürler. Vajina yeterince asidik ve daha da asidik hale getiriyoruz. Kadından salgılanan sıvılar asiditeyi düşürdüğü için ilişki sırasında spermler daha uzun süre yaşıyor ve rahme ulaşabiliyor. Zeytinyağı gibi asidik bir ürünün yardımcı olduğuna pek inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…