• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zeytinburnu süleymaniye semiha şakir kadın doğum hastanesi hakkında bilgi

canım çok geçmiş olsun zor bi durum atlatmışsın ama duyumlarım çok kalabalık ve hemen doğuma alamıyolar tamamen şansa kalmış anladığım kadarıyla hayırlısı bende korktum açıkçası sonuçta doğum ertelenecek bişi değil

canım aynnen öyle semiha şakirde herşey şansa kalmış bana doğum üzeri kötü anlar yaşattılar tavsiye etmiyorum etmiyorum etmiyorum .....sizi korkutmuyorum yanlış anlamayın ama kötü olan bi yeride size iyi diyemem :((

canım aynnen öyle semiha şakirde herşey şansa kalmış bana doğum üzeri kötü anlar yaşattılar tavsiye etmiyorum etmiyorum etmiyorum .....sizi korkutmuyorum yanlış anlamayın ama kötü olan bi yeride size iyi diyemem :((

teşekkür ederim valla ben en son ihtimal olarak oraya giderim diyodum ama bundan sonra gitmem sanırım hayırlısı olsun büyükte söylemekten korkarım

en sonunda elektrıklı süt pompası aldıkda rahatladım gögsüm topladı kendini, sağıp kızıma içiriyorum.kontrollerımızde güzel çıktı kızım kiloda almış artık aşı zamanlarını beklıcez.
aynen kafası çıkınca rahatladım zaten o ana kadar çekıyosun sonrası kolay oluyor.
senın doğum şeklı belı oldumu sezaryan yada normalmı?bu arada sen zeytınburnundamı oturuyosun?

elektrikliler dedikleri gibi mi sakıncalı falan diyolar ama.. tabii kyllanan daha iyi bilir benimkisi sadece bi duyumdu ama rahatladığına sevindim hem sütünde kesilmez iyi olmuş aslında.

maşallah kızına inşallah hep öylde sağlıklı sıhhatli olur ömür boyu ..
benim doğum şekli henüz belli değil şimdilik herşey normal görünüyo ama son anda sezeryanada dönebilirmiş ya beklicez bakalım normla istiyorum ama bende ama hayırlısı tabii inşallah bende diğer hamişlerde hayırla atlatırlar doğum vakaasını bi yandan korku biyandan sevinç bi yandan heyecan çok zormuş şimdiden

buara yazmayı unutmuşu ben bayrampaşadayım foruma yakın

Son düzenleme:
arkadaşım ben samatya eğitim araştırmada yaptım devlet yani çokta güzel oldu tek kuruş ödemeden çıktım doktorları ve hemşireleri çok iyi bende semiha şakire bikere gittim baktım çok kalabalık muayene bile olmadım ama samatyayı öneririm eğer düşünürsen hem yoğun olmuyo hemde tertemiz ilgili ve sevecen personel var kolay doğumlar herkese:34:

Canım devlet hastanesinde muayene olmak icin gunler oncesinden telefonla randevumu aliniyor biraz anlatirmisin nasil gidiyordun muayenelere

suan 27 haftalık hamılegım tum tahlıllerımı bu hastanede yapıorum özele göturuorum tahlıllerını burda yapmak cok mantıklı fakat dogum ıcın aynısını soleyemıcegım cok yogun bır yer hangı bırınle ugrassınlarkı?helede doktoruna rast gelmessen kı gelemessın cunku sureklı doktorlar degısıor..ben gıttıgımden berı ıkı doktor ıstıfa ettı:)
ama sunuda solemek gerekırse bebegın her tahlılını yapıolar guselce ılgılenıolar hatta bazen özellerın kabul etmedıklerı hastaları semıha sakır kabul edıolar ama tabı ılgı sıfır orasınada sız karar verıceksınız ılgı ıstemem sadece işini yapsınlar yeter dıosanız gıdın cunku bebegı yıkamıolar bıle dusunun hemen elıne alıp gıdıosun :))
ben o yusden özel de özel dıorum..

gitmeden bir şey demek erken olur ama sezeryan doğum yapan yokmu semiha şakirde?
ben bir de kartaldakine giden var mı onu öğrenmek istiyorum acaba fark ediyor mu ?
:50:
şu bir gerçek ki ; devlet hastaneleri ile özel hastaneler çok ama çokkkk farklı :49:

kesinlikle önermiyorum ablam doğumunu orada yaptı şiddetle karşıyım yaşadıklarını yazıp sizi üzmek istemem ama önermiyorum

Back