Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar zeytinburnu süleymaniye semiha şakir kadın doğum hastanesinde doğum yapan var mı?hangi doktorda sezeryan mı normal doğum mu? devlet hastanesi olduğu için endişelerim var ama orayı önerenlerde var bu hastane gidenlerde cevap bekliyorumm
neden endişelerin var ki bende özel hastanede yaptım ama çok pişmanım devlet hastaneleri bence daha güvenli ve tam teşekküllü belki devlet hastanesinde doğum yapsaydım sezeryan yapmıyacaktım
ben semıha şakıre gidiyorum kısmetse orada doğum yapıcam doktorlar ıyı şikayetım olmadı şuana kadar ama doğum yapan çok olduğu için yatak sayısı yetmıyormuş ne yapıcam bilmiyorum.
arkadaşım ben samatya eğitim araştırmada yaptım devlet yani çokta güzel oldu tek kuruş ödemeden çıktım doktorları ve hemşireleri çok iyi bende semiha şakire bikere gittim baktım çok kalabalık muayene bile olmadım ama samatyayı öneririm eğer düşünürsen hem yoğun olmuyo hemde tertemiz ilgili ve sevecen personel var kolay doğumlar herkese
ben 3 sene önce hamileliğim boyunca oraya kontrollere gittim oranın doktorunada ayriyeten muayehanesine gittim sonuç mu evde suyum patladı gittim ve beni doğuma almadılar astımın var burada doğuramazsın dedi şok oldum herzamanda astımımın olduğunu söylerim...hemen doğuma girmem lazım cocuğun kalp atışı taşikardi ve ben özel hastaneye yollandım apar topar doğuma aloındım benim için üzücü ve can sıkıcı bir durumdu ((
devlet hastaneleri hakkında çok iyi duyumlarım olmadığı için terettüd ediyorum ama oluca varsa tabii özeldede olur inş. hayırlısı bende normal olsun istiyorumm
teş.ederim canımm hangi doktora gidiyosun odalar tek kişilik mi ALLAH göstermesin yaa doğum gelirde yatak olmazsa almıyolarmıymış ozman doğuma canımm bildiklerini yazarsan sevinirim
doğuma alıyorlar acıl olanları sezaryan olanları bıraz bekletıyo benım 40 .haftam oldu bakalım bu hafta ne dicekler.ilgilenmeleri iyi memnunum evime en yakın burası kesin doğumum semıha şakırde olucak
inşallah herşey yolunda gider canımm okumuşundur yorumları hayırlı doğumlarr sen muayeneye giderken direkt gidiyo musun yoksa randevulu sistem mi var?
direk gidip polıklınıkte muane oluyorum numara veriyolar
çok sıra oluyodur sanırım yorumlara göre harbi öyle mi?yaklaşık nekadar sürede sıra gelio?birde senin dr un kim?
sıra hemen geliyor aslında çok kalabalık değil ordaki hamilelerle konuşurken zaman nasıl geçiyor anlamıyosun.doktor her hafta değişiyor aynısına daha rastlamadım ama hangisine girsem iyi davranıyolar.bakalım yarın tekrar gitcem bugun 40.haftam doldu ne olcak merak ediyorum senın kaçıncı haftan?
efnanim ben doğum yaptım normal doğum oldu haber vereyım dedim.polıklınıktekı muamele yoktu yalnız tum hastaneler aynımı bilmiyorum ama burdakı doktorlar azarı seviyolardı.bidaha doğum yaparsam kesınlıkle semıha şakırde olmayacak.
efnanim ben doğum yaptım normal doğum oldu haber vereyım dedim.polıklınıktekı muamele yoktu yalnız tum hastaneler aynımı bilmiyorum ama burdakı doktorlar azarı seviyolardı.bidaha doğum yaparsam kesınlıkle semıha şakırde olmayacak.
gece 3 gibi uyandığımda hafıf hafıf sancım vardı ama sık aralıklarla gelıyodu ben doğum sancısı değildir diye düşündüm.sabaha kadar eşime haberde vermedim sabah lavaboya gittim çok az pembemsi kan vardı.işin ciddiyetini anladım zaten o günde kontrole gitcektik.hemen aciline gittik muane oldum 4 cm açılmam olmuş yatış verdiler.doğum odasına çıktım önlük giydim kolumdan damar yolu açtılar kanımı aldılar.lavman yapıldı,nstye bağlandım suni sancı için serum bağladılar ilk başta sancım yoktu ama o serum benı mahvetti belki on kez alttan açılma varmı diye baktılar en sonunda benım sancım çok artınca doğum yapılan yere geçirdiler beni ordada çatala çıkıp muane ettiler açılma çok olmayınca sürekli ayakta kalmamı kaka yapar gibi ıkınmamı söylediler ayakta zor duruyodum bütün suyum önceden geldi doktora suyum geldi bebeğe bişey olmasın diyorum umurlarında değil olmaz bişey deyip benı tek bıraktılar süreklı sen ıkın doğumun yakın dediler.bu arada ağlıyorum sancıdan sancılı halde çatala 5,6 defa çıkardılar yardımda yok kendın çıkıyosun en sonunda kadın doktora bağırdım dayanamıyorum ölücem doğurtun artık yada sezaryana alın dedim.normal senın dediler sezaryan olamazsın dedi.saat 2 den 8'e kadar sancı çektim 8:15 te kızım dünyaya geldi.dikişli oldum yınede doğum o saate kadar gücüm kalmadığı için ıkınmam zor oldu.kızımı görünce herşeyi unuttum bitek ona bakakaldım.odayada yürüyerek gittim ne komık dimi doğum yapalı 15 dk olmuş yüyüyerek odaya götürüyolar.hemen eşimle, annem geldi onları gördüm rahatladım 24 saat sonra taburcu oldum.şimdi kızımı emzirmede sorunum var sağ göğsümü emiyor sol göğsümde uç yok ağzına alamıyor bide ememediği için şişti canım çok yanıyo ne yapsam çare olmadı pompa aldık faydası yok.bir fikrin varsa sevinirim.bide sütüm doyurmuyo hazır mama veriyorum mecbur.bakalım yarın 1 hafta oluyo kontrole götürcez inşallah kılo almıştır.canım ben zorda olsa atlattım inşallah sen kolay atlatırsın allah yardımcımız olsun.
en sonunda elektrıklı süt pompası aldıkda rahatladım gögsüm topladı kendini, sağıp kızıma içiriyorum.kontrollerımızde güzel çıktı kızım kiloda almış artık aşı zamanlarını beklıcez.canım çok sağolasınn ama sanırım doğum hikayesi aşağı yulkarı aynı yani zor inşallah RABBİM banada sağ sağlim kolaylıkla kucağıma almamı nasip eder duymuştum daha önce en zor olan o büyük sancılarmış sende aynen yaşamışsın bebeğn kafası çıkınca rahatlarmış insan öyle mi gerçekten
canımm göğüs içinde bilgim yok ama emmediği için şişiyodur makineler işe yaramaz bildiğim kadarıyla ablamlarda kullandı memnun kalmadılar elektronik olanlar varmış onlar iyi çekiyolarmış ama onlarda fazla çektiğinden süt kanallarını patlatıyomuş sakıncalı yani duyumlarıma göre..
sen yinede bebeğinin doymadığını düşünsende devam et emzirmeye ablamdan biliyorum benim ilk bebeğim tecrübem yok ablamın bebeği 4.5 ay oldu süt zamanla artıyomuş emdikçe inşallah seninde öyle olur bide alt komşum demişti yağda yapılan yumurtanın üzerine pekmez katıncada süt artıyomuş bide bol su içilince artıyomuş gögüs ucuna hani plastik uçluklar oluyo ya onlar işe yaramadı mı sende
mesajını geç aldım bebeğin için kontrole gitcakmişin ne dediler umarım iyisinizdir sende bebişinde güzel haberlerini bekliyorumm inş.