• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Zeytinburnu-Bakırköy Nişan Yapılacak Yerler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

selgiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
156
12
118
Merhaba. Zeytinburnu-Bakırköy yerlerinde uygun fiyatlı sadece pasta ikramı yapılacak yerler biliyor musunuz? Ben baktım en az 3000 tlden başlıyor. Evimiz küçük olduğu için dışarda yapmayı planlıyorum ama :( Yardımcı olursanız sevinirim :)

Merhaba. Zeytinburnu-Bakırköy yerlerinde uygun fiyatlı sadece pasta ikramı yapılacak yerler biliyor musunuz? Ben baktım en az 3000 tlden başlıyor. Evimiz küçük olduğu için dışarda yapmayı planlıyorum ama :KK43: Yardımcı olursanız sevinirim :)

canım ben anadolu yakasındayım ama dugun.com da ilçeni ve ücret skalanı belirleyip düğün salonu bakabiliyosun
birde evinizin civarındaki cafelere bak derim
belediyelerin de yerleri oluyor 1300-1500 arası anadoluda ama oralarda da vardır mutlaka

canım buldunmu bilmiyorm ama ben nişanımı Zeytinburnu Yıldızlar düğün salonunda yapıcam salona göre çok uygun fiyat çıkartıyolar bilgin olsun.

Canım çok teşekkür ederim ben de taç düğün salonunu tuttum. Hayırlı olsun :)

canım buldunmu bilmiyorm ama ben nişanımı Zeytinburnu Yıldızlar düğün salonunda yapıcam salona göre çok uygun fiyat çıkartıyolar bilgin olsun.

Numarasını alabilirmiyim bende netten baktım da yer 2 katlı fln dogru yermı acaba dıye terettut ettım.. :)

Back