• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnu avrasya da normal doğum ve sezeryan yapanlar tecrubelirinize ihtiyacım varrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nssn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nssn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
4
2
1
Merhaba kizlarr. . Aranıza yeni katıldım,sürekli dışardan okurdum yazmak banada nasip oldu. Size sorum zeytinburnu avrasyada doğum yapanlar normal yada sezeryan bana yardımcı olabilirmisiniz. Doktor hastane odalar ve hizmet hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. . 4 aylık hamileyim iyi bir hastane ve doktor bulmak istiyorum. Bahçelievler Güngören taraflarında da tavsiye alabilirim. Şimdiden çok teşekkür ederim saygılar. ..

Arkadaşlar lütfen cevap verin. Avrasyada doğum yapan yokmu??

Bana cok yakin oldugu halde asla tercih etmeyecegim bir yer..ama cok iyi bir arkadas iki dogumunuda istepan beyde yapti o hastanedeoldu.ben ne istepan beyden memnun kaldim ne hastaneden..personel vs dokuluyor.gecende tahlil icin mecburi gittim yine ayni rezaletti.suan hamileyim ve ozel bir.muayenehaneye gidiyorum yinede evimin yanindaki bu hastaneye gitmiyorum

Benim bir arkadasim dogum yapti.. hastane ne refakatci icin rahat ( asansorler hep kalabalik bir karmasa lobi ) ne temizliginden.. eger baska altarnatifiniz varsa oralri bir arastirin derim ben

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben şuan avrasyaya kontrole tamer beye gidiyorum. Ama kararsızım açıkçası

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben şuan avrasyaya kontrole tamer beye gidiyorum. Ama kararsızım açıkçası
Mrb dogum yaotinz mi bnde 29 + 1 haftalik hamileyim avrasya tamer beye gidiodum ancak ucrtlerden dolayi bide evime uzak vazgectim siz orda mi dogum yaptinz cnku hala kararsizm tamer beye devam etsemmi die

Back