• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Zeynep kamilde tüp bebeğe geçiş

dilaratrpn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
27
1
1
26
Selam kızlar zeynep kamilde 2 kez aşılama yaptırdım 2 sde tutmadı şimdi tüp bebeğe geçmek istiyorum ama hangi dosyaları tekrar istiyolar biliyomusunuz ne yapmam gerek

merhabalar, sanırım yaptırdınız tüp bebeği umarım güzel sonuçlar almışsınızdır. acaba fiyat ne kadar tutuyor

Aşılama yaparken kan tahlillerinizi verdiniz mi? Üzerinden ne kadar süre geçti? Benim merkez 6 ay geçtiyse tüm tahlilleri tekrar istiyor (bu arada tahlilleri devlette de yaptırabilirsiniz, kadın doğum doktorundan randevu alıp tüp bebeğe başlayacağınızı, merkezin istediği tahlilleri yazıp yazamayacağını sorun bu şekilde çok daha hesaplı oluyor) ama benim gittiğimde devlet hastanesi amh bakamadığını söylemişti. Merkez benden bir de smear istemişti

Merhabalar ☺️ Bende Zeynep kamilde tüp bebeğe başlayacağım daha evraklarımı toplama aşamasındayım. Rapor için kurula girmeden önce dahiliye psikiyatri genel cerrahi ve anesteziye muayene olunması gerekli denmişti . Onlar için randevu bulmakta çok zor oluyor randevusuz bakılıyor mu acaba bilginiz var mı

Back