Zeynep Kamil tüp bebekte rapor çıkması için sorusu olanları alalım,her türlü cevap bizde

Asilama yaptrdiniz mi zeynep kamilde , gebe kaldiniz mi ? Ve hastane den dr lerdeb memnun kaldiniz mi?

Selam dosya acıldıktan sonra evraklarınız tamamsa ve şartları sağlıyorsanız dosya numarası veriyor ve 3/4 gün sonrası tarih verip gel al diyorlar. Alıp heyete götürüyorsunuz. Heyete verince de ben 5. Günün sonuna tarih verdiler gittim aldım raporu.

yeni şartlara göre herkese 2 aşılama sart mı ? siz 2 aşılama yaptırmıs mıydınız ?

Kızlar aşılama raporu tüp bebekte kullanılıyor mu bilgisi olan var mı ?

Zeynep kamilde raporluda olsanız ,ucretlide olsanız bı öncelik verilmiyor,hani ucretliyim parası neyse öderim,hemen başlayın durumu yok malesef

Biz normalde tüp bebek hastasıydık tam islemlere başlayacakken yasa degisti.. 1. Aşilamam negatif 2. Aşılamamda martın 25 inde olacagım oda negatif olursa tüp bebeğe geçiyorum sorum şu eylülün sonunda 3 yıllık evliligimiz doluyor bizim rapor için nasıl bir süreç izlenir bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…