Zeynep Kamil tüp bebekte rapor çıkması için sorusu olanları alalım,her türlü cevap bizde

Bu aya gün verilmişti ama bayram olduğu için tedavi baslanmayacak nasipse Ağustos adeti ile başlayacağız. Siz tedavi gördünüz mü
Evet bayramdan dolayı temmuzda hiç hasta almadılar,ama hasta yazmaları biraz saçma olmuş,ben bildiğim yaklaşık 130 hasta var temmuz ayına randevu alan,agustostada bı bu kadar hasta var...Ağustos ayı baya yoğun olucak sanırım...ben tedavi falan yapmıyorum, ordaki erkek personel yakınım oluyor, çoğu zaman yanyanayiz..ondan öğrendim çoğu bilgiyi sohbet vs esnasında

130 hasta mi üzdü bu durum hiç randevu olmasa daha iyiymiş Ağustos ta bizi ne bekliyor kim bilir

130 hasta mi üzdü bu durum hiç randevu olmasa daha iyiymiş Ağustos ta bizi ne bekliyor kim bilir
Toplamda Ağustos ta 250 hasta olur,muhakkak aradan tanıdıklar falanda gelir,Allah herkesin yardımcısı olsun,baya yoğun bır ay olur

peki önerdiğiniz doktor var mı? özelde çok fazla deneyip orda hamile kalan çok kişi duydum.farklı birşey yapılıyormu hastadan hastaya? birde bilgi alacağımız bir telefon var mıdır ?

Sağlık kuruluna verilmesi gereken kağıdı verdim 16 ağustosta gelin dediler acaba ne için ne zaman tarih alabiliceğimi merak ediyorum

Sadece aneztesi için alamamıştım oda sağolsun doktor yardımcı oldu psikiyatri bakmıyor diye biliyorm umarım alabilirsin en kısa zamand
İnşallah canım ama yarın alsam en erken 1 eylüle randevu var. Diğer imzaları bu hafta bitiriyorum. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkması ne kadar sürüyor ? 14 eylülde dısarda tüp bebek randevum var ama raporu psikiyatri yüzünden yetiştiremeyeceğim sanırım. Çok moralim bozuldu :/

Sağlık kurulunda bize 16 ağustosta çıkar demişlerdi ama 1 hafta erken çıktı umarım yetiştirirsin özelde mi yaptıracaksın

Sağlık kurulunda bize 16 ağustosta çıkar demişlerdi ama 1 hafta erken çıktı umarım yetiştirirsin özelde mi yaptıracaksın
Evet bahceciye randevu aldım. Yaşım 39. Amh 0,75 maalesef. O yüzden özeli tercih ettim. Siz zkamilde mi yaptırıyorsunuz. Allah yardımcımız olsun.

Evet bahceciye randevu aldım. Yaşım 39. Amh 0,75 maalesef. O yüzden özeli tercih ettim. Siz zkamilde mi yaptırıyorsunuz. Allah yardımcımız olsun.
Amiin hayırlısı olsun inşallah sizin içinde doktoru seçtiniz mi bizde özel düşündük ama ilk denemeden devlet olsun istedim bende 30 yaşındayım pco var bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci

Daha yaşınız genç bence de devlette deneyin. Daha cok vaktiniz var. Bence yaş önemli. Olmazsa özelde de denersiniz.

merhabalar; zeynep kamılde asılama yaptırcam evrakları hazırlıyorum evraklar bıtınce gel dosya acılcak denıldı. isleyişi ogrenebılırmıyım .. dosyaa acıldıktan sonra gün mü verıyolar nasıl olcak aşılamada da doktorlardan onay alman gerekıyor mu nasıl olcak bılgılendırsenız sevınırım ?

Son düzenleme:
Bende şöyle olmuştu ben randevu almıştım randevu günüde adetimin 3. Günüyle denk gelmişti gittim evraklarımı verdim dosyayı açtılar tedaviye başladık ama ilk önce ilaç tedavisi uyguladılar daha sonra aşılamaya geçildi. Direk aşılamayla başlanmıyor

Sağlık kuruluna verilmesi gereken kağıdı verdim 16 ağustosta gelin dediler acaba ne için ne zaman tarih alabiliceğimi merak ediyorum
Merhaba alabildiniz mi raporunuzu. Sağlık kurulundan raporu aldıktan sonraki süreç nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba ?

Merhaba alabildiniz mi raporunuzu. Sağlık kurulundan raporu aldıktan sonraki süreç nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba ?
Evet evet hazır herşey kasıma sıra verdiler 1 hafta sonra raporu veriyorlar ben daha gidip almadım ama hazır. Sağlık kurulunu tamamlayınca dosya açtırmak için tüp bebekten randevu alıyorsun orda dosya açıp onuda kurula yolluyorlar 1 hafta sonrada gelip alın diyorlar

Bana kurul 4 doktor imzalı kağıdı 8 inde gel al dedi ben aynı güne tüp bebege de randevu aldım. 15 inde raporum çıkar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…