Evet bayramdan dolayı temmuzda hiç hasta almadılar,ama hasta yazmaları biraz saçma olmuş,ben bildiğim yaklaşık 130 hasta var temmuz ayına randevu alan,agustostada bı bu kadar hasta var...Ağustos ayı baya yoğun olucak sanırım...ben tedavi falan yapmıyorum, ordaki erkek personel yakınım oluyor, çoğu zaman yanyanayiz..ondan öğrendim çoğu bilgiyi sohbet vs esnasındaBu aya gün verilmişti ama bayram olduğu için tedavi baslanmayacak nasipse Ağustos adeti ile başlayacağız. Siz tedavi gördünüz mü
130 hasta mi üzdü bu durumEvet bayramdan dolayı temmuzda hiç hasta almadılar,ama hasta yazmaları biraz saçma olmuş,ben bildiğim yaklaşık 130 hasta var temmuz ayına randevu alan,agustostada bı bu kadar hasta var...Ağustos ayı baya yoğun olucak sanırım...ben tedavi falan yapmıyorum, ordaki erkek personel yakınım oluyor, çoğu zaman yanyanayiz..ondan öğrendim çoğu bilgiyi sohbet vs esnasında
Toplamda Ağustos ta 250 hasta olur,muhakkak aradan tanıdıklar falanda gelir,Allah herkesin yardımcısı olsun,baya yoğun bır ay olur130 hasta mi üzdü bu durumhiç randevu olmasa daha iyiymiş Ağustos ta bizi ne bekliyor kim bilir
peki önerdiğiniz doktor var mı? özelde çok fazla deneyip orda hamile kalan çok kişi duydum.farklı birşey yapılıyormu hastadan hastaya? birde bilgi alacağımız bir telefon var mıdır ?Rapor almadan tabi deneyebilirsin,yalnız şu var,ucretlisin diye bı öncelik falan verilmiyor, doktorla gorusuyorsunuz,size evrak listesi veriyor,onları hazırlıyorsunuz dosya açılıyor,bugün herseyiniz hazır olsa Zeynep Kamil Hastanesi'nde Ekim ayına randevu veriliyor bilginiz olsun
Randevusuz imza alabildiniz mi ben de psikiyatriye alamıyorum :/Aneztezi, psikolog ve dahiliyeden randevu alamıyorum direk gitsem rapor için onayları verirler mi
Sadece aneztesi için alamamıştım oda sağolsun doktor yardımcı oldu psikiyatri bakmıyor diye biliyormRandevusuz imza alabildiniz mi ben de psikiyatriye alamıyorum :/
İnşallah canım ama yarın alsam en erken 1 eylüle randevu var. Diğer imzaları bu hafta bitiriyorum. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkması ne kadar sürüyor ? 14 eylülde dısarda tüp bebek randevum var ama raporu psikiyatri yüzünden yetiştiremeyeceğim sanırım. Çok moralim bozuldu :/Sadece aneztesi için alamamıştım oda sağolsun doktor yardımcı oldu psikiyatri bakmıyor diye biliyormumarım alabilirsin en kısa zamand
Sağlık kurulunda bize 16 ağustosta çıkar demişlerdi ama 1 hafta erken çıktı umarım yetiştirirsin özelde mi yaptıracaksınİnşallah canım ama yarın alsam en erken 1 eylüle randevu var. Diğer imzaları bu hafta bitiriyorum. Evrakları teslim ettikten sonra raporun çıkması ne kadar sürüyor ? 14 eylülde dısarda tüp bebek randevum var ama raporu psikiyatri yüzünden yetiştiremeyeceğim sanırım. Çok moralim bozuldu :/
Evet bahceciye randevu aldım. Yaşım 39. Amh 0,75 maalesef. O yüzden özeli tercih ettim. Siz zkamilde mi yaptırıyorsunuz. Allah yardımcımız olsun.Sağlık kurulunda bize 16 ağustosta çıkar demişlerdi ama 1 hafta erken çıktı umarım yetiştirirsin özelde mi yaptıracaksın
Biz 3 yıldır evliyiz ama 1 yıldır resmi nikâhlı. Düğün resimlerini göatwrsem 3 yıl için tamam derler miDevlet destekli rapor çıkması için,3 yıl evlilik şartı var sizde ,bunu baştan bilin : )
Amiin hayırlısı olsun inşallah sizin içinde doktoru seçtiniz mi bizde özel düşündük ama ilk denemeden devlet olsun istedim bende 30 yaşındayım pco var bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreciEvet bahceciye randevu aldım. Yaşım 39. Amh 0,75 maalesef. O yüzden özeli tercih ettim. Siz zkamilde mi yaptırıyorsunuz. Allah yardımcımız olsun.
Daha yaşınız genç bence de devlette deneyin. Daha cok vaktiniz var. Bence yaş önemli. Olmazsa özelde de denersiniz.Amiin hayırlısı olsun inşallah sizin içinde doktoru seçtiniz mi bizde özel düşündük ama ilk denemeden devlet olsun istedim bende 30 yaşındayım pco var bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci
Bakalım inşallahDaha yaşınız genç bence de devlette deneyin. Daha cok vaktiniz var. Bence yaş önemli. Olmazsa özelde de denersiniz.
Bende şöyle olmuştu ben randevu almıştım randevu günüde adetimin 3. Günüyle denk gelmişti gittim evraklarımı verdim dosyayı açtılar tedaviye başladık ama ilk önce ilaç tedavisi uyguladılar daha sonra aşılamaya geçildi. Direk aşılamayla başlanmıyormerhabalar; zeynep kamılde asılama yaptırcam evrakları hazırlıyorum evraklar bıtınce gel dosya acılcak denıldı. isleyişi ogrenebılırmıyım .. dosyaa acıldıktan sonra gün mü verıyolar nasıl olcak aşılamada da doktorlardan onay alman gerekıyor mu nasıl olcak bılgılendırsenız sevınırım ?
Merhaba alabildiniz mi raporunuzu. Sağlık kurulundan raporu aldıktan sonraki süreç nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba ?Sağlık kuruluna verilmesi gereken kağıdı verdim 16 ağustosta gelin dediler acaba ne için ne zaman tarih alabiliceğimi merak ediyorum
Evet evet hazır herşey kasıma sıra verdiler 1 hafta sonra raporu veriyorlar ben daha gidip almadım ama hazır. Sağlık kurulunu tamamlayınca dosya açtırmak için tüp bebekten randevu alıyorsun orda dosya açıp onuda kurula yolluyorlar 1 hafta sonrada gelip alın diyorlarMerhaba alabildiniz mi raporunuzu. Sağlık kurulundan raporu aldıktan sonraki süreç nasıl oluyor ve ne kadar sürüyor acaba ?
Bana kurul 4 doktor imzalı kağıdı 8 inde gel al dedi ben aynı güne tüp bebege de randevu aldım. 15 inde raporum çıkar herhaldeEvet evet hazır herşey kasıma sıra verdiler 1 hafta sonra raporu veriyorlar ben daha gidip almadım ama hazır. Sağlık kurulunu tamamlayınca dosya açtırmak için tüp bebekten randevu alıyorsun orda dosya açıp onuda kurula yolluyorlar 1 hafta sonrada gelip alın diyorlar
Çıkar inşallah ben 16 ağustosta almıştım randevuyu 27sinde gel al dedilerBana kurul 4 doktor imzalı kağıdı 8 inde gel al dedi ben aynı güne tüp bebege de randevu aldım. 15 inde raporum çıkar herhalde