Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için... tüp bebek için gün aldım bakalım hayırlısı.... sizin adınıza da üzüldümBen aşılama yaptım ve tuttu ben çok memnun kaldım bebeğim 5 ay benimle kaldı sonra nedensiz suyum geldi ve dopum yapmak zorında kaldım vazgeçme derim
Ilk deneme de mı tuttu acaba yaşınız kaç sorununuz neydı haftaya bende orda ilk deneme başlıcamMoralini bozma evrene mesaj gönder evet ben hamileyim die ben ne zaman karnımı elime koydum evet bebeğim bu ay benimle dedim ve hamile kaldım asla inanmıyodum yok ya ne saçm diodum ama öyle değil herşey gerçekten pozitiflikle bitiyo doğumumuda orda yaptım çok memnunum zeynep kamilden drlar o kadar mükemmeldiki anlatamam bir kere olsun üZmediler normal doğum yaptım üstelik enerjini yüksek tut bu tüp bebeğin sana gelicek bebeğin seninle olucak inşallah rabbim isteyen kimsenin elini kucağını boş bırakmadın rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
çok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki insanın bütün negatif düşüncesini sildirirsiniz :) inşallah dediğiniz gibi olur ocak 20si gibi tahminimce başlanacak tedaviye bende evrene güzel mesajlar göndericem ve sizle de paylaşıcam inşallah güzel haberi :)Moralini bozma evrene mesaj gönder evet ben hamileyim die ben ne zaman karnımı elime koydum evet bebeğim bu ay benimle dedim ve hamile kaldım asla inanmıyodum yok ya ne saçm diodum ama öyle değil herşey gerçekten pozitiflikle bitiyo doğumumuda orda yaptım çok memnunum zeynep kamilden drlar o kadar mükemmeldiki anlatamam bir kere olsun üZmediler normal doğum yaptım üstelik enerjini yüksek tut bu tüp bebeğin sana gelicek bebeğin seninle olucak inşallah rabbim isteyen kimsenin elini kucağını boş bırakmadın rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Bekliyorum enerjn hep yüksekmçok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki insanın bütün negatif düşüncesini sildirirsiniz :) inşallah dediğiniz gibi olur ocak 20si gibi tahminimce başlanacak tedaviye bende evrene güzel mesajlar göndericem ve sizle de paylaşıcam inşallah güzel haberi :)
dün hastanedeydim adetin 2. günüydü ultrasonla bakıldı bi problem yoktu bugün itibariyle ilaçlara başlıyorum ptesi de kontrole gidicem. enerji mi heycan mı bilmiyorum ama içim kıpır kıpır :)Bekliyorum enerjn hep yüksekm
senin dediğin çok güzelde sonra böyle umuda kapılıp olmayınca yıkılmak ve toparlanmak daha zor geliyor sanki.... benim hep düşüncem şuydu kötüyü düşünki iyi olursa sevin kötü olursa zaten biliyordun üzülme mantığıydı ama bu sefer seni dinlicem ve düşüncemi değiştirmeye çalışıcam :)Olcak mı korkusu biliyorum zor ama düşünmemeye çalış karnını tut olcak de bebeğim olucak inşlallah da oluc
Bende aralik ayinda ilk asilamam oldu ama malesef negatif cikti dun 2.asilama icin ignelere basladim hakkimizda hayirlisi bide sadece ilaç parasi ödüyorsun canim kendileri çağrıyor kontrole salı günü kontrolüm varmerhabalar benim erken menopozdan dolayı tüp bebek yaptırmam gerekiyor ama maddi durumdan dolayı zeynep kamil hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. bununla ilgili bilgileriniz varsa benle paylaşırsanız sevinirim...
Teşekkürler canm açıklaman için bende ocakta başladım iğnelerim bitmek üzere ptesi tekrar gidicem o zaman belli olucakBende aralik ayinda ilk asilamam oldu ama malesef negatif cikti dun 2.asilama icin ignelere basladim hakkimizda hayirlisi bide sadece ilaç parasi ödüyorsun canim kendileri çağrıyor kontrole salı günü kontrolüm var