• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

Sonuçta herkes aynı işlemleri yapıyor bahçeci ekstra pahalı ve gereksiz bence sadece isim yapmışlar. Rahim dinlendirme bende yaptım 1 ay benden doktorum ekstra ücret almadı. Amin cümlemizin 🙏🙏
Aynen çok aşırı pahalı bahçeci. Ama dediğim gibi kimseyi zorla tedavi etmiyor. İnsanlar kendi ayağıyla gidiyor. Ve bu ücretleri en başından konuşup kabul edip öyle tedaviye başlıyor. Aynı bizim gibi.

Herkese değilmiş güya az embriyosu kalanlara yapıyorlarmış açıkçası çok içime sinen bir durum değil tekrar dondurma olmayacak çözdürdüklerinde gidecek 5. Güne eşim ısrar etti 5. Gün diye bana kalsa 3. Güne razıydım 😞 keşke bize sorsalardı dondurma yapmadan önce ama artık çok geç
Ya mantıklı az embriyo için eliniz boş dönmeyin diye ama 2. Gün de de o bölünmeleri hücreleri vs gerçekleştirmiş mi ki hemen 2.günde dondurmuşlar? Benim doktorumun da takıntısı illa 5.güne gitmesi hani az embriyo olmuş yokk hiç kalmazsa vs demiyor illa 5.güne gidicek istediği gibi bölünücek yoksa transfer yapmıyor. Olsun üzülmeyin herşerde vardır bir hayır 🙏

Aynen çok aşırı pahalı bahçeci. Ama dediğim gibi kimseyi zorla tedavi etmiyor. İnsanlar kendi ayağıyla gidiyor. Ve bu ücretleri en başından konuşup kabul edip öyle tedaviye başlıyor. Aynı bizim gibi.
Umarım pozitifi görürsünüz emeklerinizin karşılığı boşa çıkmaz 🙏

Biliyorsun ki devlet 3 gün rapor veriyor senin bunu uzatman gerekiyor yoksa hemen 3.günde işe başlaman lazım. Hayırlısı olur belki senin için böyle bir bakmışsın pozitif 🤩🤩
İnşallah canım. Benim uzun izin konusunda sorunum yok. Ara ara gidiliyor ya onlarla takıntı.

Ya mantıklı az embriyo için eliniz boş dönmeyin diye ama 2. Gün de de o bölünmeleri hücreleri vs gerçekleştirmiş mi ki hemen 2.günde dondurmuşlar? Benim doktorumun da takıntısı illa 5.güne gitmesi hani az embriyo olmuş yokk hiç kalmazsa vs demiyor illa 5.güne gidicek istediği gibi bölünücek yoksa transfer yapmıyor. Olsun üzülmeyin herşerde vardır bir hayır 🙏
Bu saate kadar hep böyleydi tedavilerimiz ilk defa böyle birşeyle karşılaştık inanın hakkımızda hayırlısı demekten başka çaremiz kalmadı birde transfere hazır olmayan embriyolar için histereskopi olmam da lazım o da ayrı bir muamma 😞

Sonuçta herkes aynı işlemleri yapıyor bahçeci ekstra pahalı ve gereksiz bence sadece isim yapmışlar. Rahim dinlendirme bende yaptım 1 ay benden doktorum ekstra ücret almadı. Amin cümlemizin 🙏🙏
Merhaba, rahim dinlendirmede doktor değil de hastane çözmek için bir bedel almıyor mu? Normalde benim bildiğim tüp bebek paket şeklinde; yumurta topla, embriyo oluştur ve transfer et. Bazı yerlerde de dondurma bedeli de paketin içerisinde oluyor. Bende rahim dinlendirme olduğunda hastane çözdürme bedeli almıştı

Merhaba, rahim dinlendirmede doktor değil de hastane çözmek için bir bedel almıyor mu? Normalde benim bildiğim tüp bebek paket şeklinde; yumurta topla, embriyo oluştur ve transfer et. Bazı yerlerde de dondurma bedeli de paketin içerisinde oluyor. Bende rahim dinlendirme olduğunda hastane çözdürme bedeli almıştı
Merhaba , Bende herhangi bir ücret talep etmediler ben sadece toplama embriyo işlemleri için ücret verdim ekstrada birşey istemediler.

Bu saate kadar hep böyleydi tedavilerimiz ilk defa böyle birşeyle karşılaştık inanın hakkımızda hayırlısı demekten başka çaremiz kalmadı birde transfere hazır olmayan embriyolar için histereskopi olmam da lazım o da ayrı bir muamma 😞
Histereskopi ne içinmiş ? Biranda mı çıkmış bu ? Herşerde vardır bir hayır olumsuz düşünmeyelim belki pozitif için böylesi hayırlıdır

İnşallah canım. Benim uzun izin konusunda sorunum yok. Ara ara gidiliyor ya onlarla takıntı.
Eskisi gibi 2 günde 1 gidilmiyor galiba yada en kötü ogünlerde maaşından kestirirsin kabul ederlerse napıcan. Bian evvel başla bence ihmal etme canım

Valla darlandım. Geldim Zeynep kamil e sevindim kağıtları verexegim tarih alacağım diye bu dert çıktı başıma

Geçmiş olsun canım. Nedir son durum embriyolarla ilgili aradılar mı ?
Regl oldum canım yarın gidiyoruz merkeze eşim kararlı 5. Güne gitsin gitmezse transfer iptal olsun diyor :( elim bomboş dönme ihtimalim yüksek.açıkçası ben havuz yöntemine de sıcak bakıyorum ama eşim onada yanaşmıyor maddi anlamda bizi yoracak diye.histereskopi de olmamı istemiyor embriyo şansımız düşük diye anlayacağın herşey çok karışık ve olumsuz gözüküyor

Back