Tüp Bebek Merkezleri Zeynep Kamil de tüp bebek - 2019

kar-emel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
583
901
42
Ağustos adetiyle zeynep kamilde tüp bebek maceramız başlayacak..daha önce bahçeci umut tüp bebek merkezinde bir yıl içersinde aynı doktorla, raporsuz, 2 tüp bebek ve 1 dondurulmuş embriyo tedavisi gerçekleşti..hepsi de negatifle sonuçlandı..
Ara verelim, maddi manevi dinlenelim dedik..bu süreçte çevramizde de tüp bebek deneyen arkadaşlarımız oldu..ilk denemesini zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırmak isteyen arkadaşa bir sürü dil döktük, laboratuvarı şöyle iyi, doktorları, embriyologları böyle iyi dediğimiz yerlerde bile olmuyor, sen devlet hastanesinde boşuna yorulma dedik..kız yine de kararlı çıkıp denedi ve tuttu..hep özelden medet umduk, elimiz boş döndük..aslında tüp bebek tedavisine pek inancım kalmadı ancak arkadaşın hikayesi bana umut oldu..Bir de bu yolu deneyelim dedik..rapor da çıkarttık bu sefer..ağustosta başlayacağım nasipse..
Genelde özeldekiler paylaşımda bulunuyor, devlette deneme yapanlar tecrübelerini paylaşırsa en azından benim gibi özelden devlete geçenlere bir fikir olur..

Ağustos adetiyle zeynep kamilde tüp bebek maceramız başlayacak..daha önce bahçeci umut tüp bebek merkezinde bir yıl içersinde aynı doktorla, raporsuz, 2 tüp bebek ve 1 dondurulmuş embriyo tedavisi gerçekleşti..hepsi de negatifle sonuçlandı..
Ara verelim, maddi manevi dinlenelim dedik..bu süreçte çevramizde de tüp bebek deneyen arkadaşlarımız oldu..ilk denemesini zeynep kamil devlet hastanesinde yaptırmak isteyen arkadaşa bir sürü dil döktük, laboratuvarı şöyle iyi, doktorları, embriyologları böyle iyi dediğimiz yerlerde bile olmuyor, sen devlet hastanesinde boşuna yorulma dedik..kız yine de kararlı çıkıp denedi ve tuttu..hep özelden medet umduk, elimiz boş döndük..aslında tüp bebek tedavisine pek inancım kalmadı ancak arkadaşın hikayesi bana umut oldu..Bir de bu yolu deneyelim dedik..rapor da çıkarttık bu sefer..ağustosta başlayacağım nasipse..
Genelde özeldekiler paylaşımda bulunuyor, devlette deneme yapanlar tecrübelerini paylaşırsa en azından benim gibi özelden devlete geçenlere bir fikir olur..
merhaba bende özellerden fiyat aldım hatta bir tanesinde yaptıracaktım 15-20 bin arasında sanırım tüp bebek ama şansımızı şuanda zeynep kamilden kullanmak istiyoruz sanırım sadece ilaçlara para ödeniyor diye biliyorum
Birde bilgisi olanlara şunu sormak istiyorum Randevuyu nereden alabiliyoruz hangi bölüm diyeceğiz? benim eşimde sayı ve morfoloji problemi var

Valla biz işin parasında da değiliz..evet 3 denemede 30 bine yakın paramız gitti..Ancak insanın o süreçte çocuk sahibi olabilmek için gözü görmüyor..yeter ki evlat sahibi olalım diye işin maddi boyutunu çok fazla düşünmüyorsun..ancak dünyaları da versen olmayınca olmuyor..
Biz devlette maddi nedenlerden ziyade, arkadaşın olumlu sonuç olması bizi teşvik etti..
Randevusuz, adetin ikinci günü direkt tüp bebek bölümüne gittiğinizde sizi onlar yönlendiriyor..Biz şehir dışından geliyoruz..toplamda 4-5 gidişte raporu çıkartıyorsunuz..yaklaşık 2-3 ay sonraya da tedavi tarihi veriyorlar..biz mayıs ayında aldık raporu..Tedavi zamanımız ağustos ayı..

X