Maalesef ben devleti hiç beğenmedim.Muayene olarak gittiğimde doktor pek nadir görüyordum genelde asistan oluyor ve onlarda geçiştiriyorlardı. Yazması gereken folik asit, vitamin vs bile yazmayınca ilgi alâka olmayınca muayene için özeli tercih etmiştim riskli gebelik olduğu için. Ama özelde de doğum açısından gitmek beni tedirgin ediyor. Teşekkür ederim bilgiler için.
Hangi hastane doktor acaba, belki bende değerlendiririmMaalesef ben devleti hiç beğenmedim.
Özelde de şans eseri çok iyi bir doktor buldum, özelde doğumu yaptım yaklaşık 1 ay önce herhangi bir tedirginlik yaşamadım.
Doktorum bağcılarda bir hastaneye geçiş sağladı, TRG Hospitalist Hastanesi, şu anda olduğu yer belki size ters gelebilirHangi hastane doktor acaba, belki bende değerlendiririm
Doğum yapanlardan duyduğuma göre normal doğumda refakatçi yok, sezeryan da var. Doğuma da kendi doktorun değil çoğu asistan giriyormuş, kim denk gelirse yaniMuayene olarak gittiğimde doktor pek nadir görüyordum genelde asistan oluyor ve onlarda geçiştiriyorlardı. Yazması gereken folik asit, vitamin vs bile yazmayınca ilgi alâka olmayınca muayene için özeli tercih etmiştim riskli gebelik olduğu için. Ama özelde de doğum açısından gitmek beni tedirgin ediyor. Teşekkür ederim bilgiler için.
İstanbul trafiğinde bayağı uzak düşüyor evetDoktorum bağcılarda bir hastaneye geçiş sağladı, TRG Hospitalist Hastanesi, şu anda olduğu yer belki size ters gelebilir
Doktorlar muayeneye girmiyor, doğuma girmiyor tam olarak neyle meşgul oluyorlar anlamış değilimDoğum yapanlardan duyduğuma göre normal doğumda refakatçi yok, sezeryan da var. Doğuma da kendi doktorun değil çoğu asistan giriyormuş, kim denk gelirse yani
Asistanlarda sanırım öncelik, dediğiniz doğruDoktorlar muayeneye girmiyor, doğuma girmiyor tam olarak neyle meşgul oluyorlar anlamış değilim