teşekkür ederim ela ismi aklımdaydı..a.s.Merhaba, bence Zeynep'in yanına kısa bir isim olmalı: Ela, Lal, Nil, Ece gibi.
İki ismi birarada kullanacaksan sesli harfle başlaması söylemeyi kolaylaştırabilir. Mesela Zeynep Ece, Zeynep Ela gibi. inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, sevgiler... a.s.
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,ben insanların isimlerine göre özellik taşıdıgını düşünüyorum,mesela zeynep ismindeki kişiler genelde gördüğüm kadarıyla sakin yapıda hanımefendi bir kişilikde oluyo,sizede sorım madem kızınızın adı zeynep nasıl bir yapısı var yaramaz yada sakin gerçi kaç yaşında bilmiyorumda..zeynep naz güzel olabilir canım güle güle büyüt inşallah benim kızımın adı da zeynep miray:)
evet zeynep ela kulağa hoş geliyo teşekkür ederim güzel dileklerin içina.s.zeynep benim adımm görünce atladım :kedi:
zeynep ela güzel olur diye düşündüm
allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatli olsunn zeynep bebekopuyorumnanaktan
şeyma ismini ilk isim olarak düşünüyodum zeyneple değilde çünkü ikiside güçlü bi isim zeynebin yanına daha mini bir isim düşünüyorum teşekkür ederim yinedegörümcemin kzıının adı zeynep şeyma
manası pek yok,sarıya çalan göz rengiymiş...eşim istemiyo onu bakalım düşünmeye devam ediyoruz..ela nın tam manası ne?