• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler zeynebim erken geldi dua edin kızıma

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
rabbim kızını sana bağışlasın canım...sağ salim eve dönersiniz inşalalh...

allah yardımcınız olsun canım.bebişinle beraber tez zamanda sağlıkla evinize gidersiniz inşallah.dualarımız seninle.içini ferah tut.

meraba arkadaslar kızım 28.08.09 da suyumun gelmesi nedeniyle 31 haftalık olarak dunyaya geldi cok sukur solunum problemimiz yok :nazar: sadece yemek sorunumuz var 31 haftalık dogdugu icin emme refleksi yok kuzumun mide sontasıyla besleniyo taburcu olması icin beslenmeyi ogrenmesi gerekli oldugunu soylediler sizin bebekleriniz ne zaman emme refleksi kazandı ne olur dua edin kuzuma yavrum annesinin karnında olması gereken zamanı kuvezlerde kolları bacakları serumlarla kaplı geciriyo siz iyi anlarsınız bunada sukur gerci nefes alıyo ya balım iyi ya varsın serum olsun ne biliyim dua edin ne olur

rabbim yardımcınız olsun inşallah sğlıcakla evinize dönersiniz bak göreceksin bebişin cok iyi olcak bunu gönülden yazıyorum:Saruboceq:

saglicakla gelmis bebisin canim bunada sukur
ins en kisa surede iyilesir ve annesinin kollarinda uyurr

RABBıM yar ve yardımcın olsun.. inşaallah tez zamanda sağlıkla kollarında olur yavrucuğun..

allah sana ve bebeğine güç versin.. 31 çok iyi bir hafta..geçecek bunlar, solunum problemi yok en kısa zamanda kollarında yavrun..

Sevgili Cınar,

Bebeğinin 31 hafatsında doğmasıda aslında bir şans 29 haftadan sonra bebeklerin akciğerleri yeterince gelişmiş oluyor ve erken doğum olsa bile yaşama şansları %90 civarı artıyor. Sakın endişelenme bebeğin sağlıklı bir şekilde emme refleksinide gercekleştirir yakında. Zeynep bebek sağlıcakla dönsün evine..

geçmiş olsun canım.
inş en kısa zamanda kollarında olur meleğin..
Allah yardımcınız olsun..
bir an önce kavuştursun sizi..

Canım hangı hastanedesınız?benım oĞluŞumda 31 haftalık doĞdu.zamanla herŞey yoluna gırıyor merak etme.kÜÇÜk oldukları ıÇın emerken cabuk yoruluyorlar tez zamanda kavuŞursun bebeĞıne.

allah bağışlasın canım sağ sağlim dönersiniz inşallah.

canım benim...ınşallah bebeğin en kısa zamanda iyileşir kedini toplar ve evine döner...dualarımız seninle Çok geçmiş olsun.......

allah bebegıne saglık versın bı an once kavusman dılegıyle... dualarım zeynep bebekle...

öncelikle gözünüz aydın canımm..opuyorumnanaktanumarım en kısa zamanda evinize dönersiniz sağlıklaaa :Saruboceq:

zeynepcik iyidir inş annesi diyer arkadaşlar ne yaşadı bilmiyorum ama ben 28 haftalık doğurdum solunumdan cihazdan yani 5 gün sonra çıktı sonra kuvöz içine verdiler oksijen 10 gün sonrada ben emzirmeye gittim ilk başta zorlandım biraz çünkü 1 kilo falandı iki üç gün içinde emmeye başladı tabi yoruluyodu o yüzden 2 saatte bir besliyoduk eminim kızını kucağına alacaksın sağlıkla

ınsallah saglıcakla tez zamanda kucagınıza alırsınız..
duam sızınle..

Back