zeynebe dua edermisiniz...

benden de şimdilik 700 tane

arkadaşlar dualarımız perşembe gecesine kadar devam edecek perşembe gecesi sayıyı tamalamış olacağız inşallah gülşen hatimin duasını yapacak.rabbim şenayın yar ve yardımcısı olsun zeynebimize şifalar versin

Okuyunca gözlerim doldu.Gülşah'la da konuştuk durumu.2009 Mayıs anneleri topiğine arkadaşlarınızdan biri linki bırakınca hemen telefona sarılıp kayınvalidemi ve görümcemi aradım.Görümcem 1000 tane çekmiş.

Kayınvalidemde 2000 küsürlerde,daha devam ediyor.Onunkiyle benimkinin net rakamını yarın iletirim öyle eklersiniz.Rabbim dualarımızı kabul etsin,kimseyide evladıyla imtihan etmesin çokkk zor

Kuzucuk tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

ben de şu an için 200 tane çektim Allah kabul etsin:Saruboceq:
yarın da inşallah devam edeceğim...

200 tane okudum canım
birazdan annemlere ve teyzeme haber vericem yarında yazarım
Rabbim tez zamanada şifasını versin
Allahım bizi evlatlarımızla imtihan etmesin çok zor çoooooook

Eşim yeni işten geldi,yemekten sonra ben de başlayacağım.Gece de yatmadan önce okumaya çalışacağım.

lütfen topiklere yayalım ....

bende 3 komşu söyledşm akşam üzeri...

1000 tane cekermısın ddim tabi dediler

ceksinler ekletecegım...

rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda keşke okuyabilseydim malesef okurdum çok pişmanım hala öğrenmediğim için ama dua edeceğim bol bol

Allah acil sifalar versin
Allah dualari kabul etsin
Bende yardimliyacagim

rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda keşke okuyabilseydim malesef okurdum çok pişmanım hala öğrenmediğim için ama dua edeceğim bol bol

canım okuduğumuz zor birşey değil hepimizin bildiği kelime-i tevhid yani Lailahe illallah muhammedur resulullah kaç tane tesbih çektiysek yazıyoruz

allah şifa versin insallah Rabbim tez zamanda sağlık haberlerini almayı nasip etsin hepimize. abdestimi aldım baslıyorum yazarım okudukça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…