zeynebe dua edermisiniz...

roseberry kullanıcısından alıntı
kızlar şenayla konuştum moralim çok bozuldu %90 iyileşmesini bekledikleri tümör deilmiş başka bir tümör çıkmış o da türkiye yılda 2 kişde oluyormuş sesi çok kötü geliyordu ya kendimi tutamıyorum çok üzüldüm ya kızlar ne olur dua edelim

evet sonuç ıyı değıl ne yazıkkı 6 ay prematüre bebekler gıbı bakım yapılacakmış hem ıçerde hemde dışarda tümör tespıt etmışler lenf bezlerıne atmış,pazt salı çarş tekrar bıyopsı yapılacakmış cerrahı müdehale 6 aydan sonra olacakmış kemıklere atıp atmadığına bakılacakmış
şenay buraya yazmaya gücü olmadığı ıçın gıremıyor allahım yardımcısı olsun mınığımızede dayanma gücü versın

çok üzüldüm Allahım bu yavruya sağlık ver yarabbim daha çok küçük, annesine babasına güç ver, şifa kapısını aç geldiği gibi gitsin bu adı batası hastalık

Okuyunca içim yandı...Umarım Zeynep'imiz şifa bulur...Diyecek pek söz bulamıyorum. Ailesine sabır, kızımıza sağlık diliyor dualarımı onun için ediyorum...

off yaa çok üzüldüm ağlıyorumm... dua ediyoruz ama yapabileceğimiz başka şeylerde olsa keşke.. hangi hastanede? ihtiyaçları olan her hangi bir şey varmı acaba?

arkadaslar şimdi zeynep için 4444 tane tefrıcıye ve 500 adet yasın baslıcaz okuyan arkadaslar olur bıldırırse cok sevınırım allah hepınızden razı olsun

TEFRICIYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
YANLIZ ARKADASLAR BILIYOSUNUZDUR BU ABDESTLI BI SEKILDE BAS ÖRTULU OKUNUR
HATMI TEHMıL GıBı DEĞıLDıR

yüreğim yandı ki annemizin yüek yangınını düşünemiyorum bile rabbim şifa versin bağışlasın zeynebimzi önce ailesine sonra bizlere 500 tefriciye ben alayım önce annemle okurum eğer eksik olursa yine alırım rabbim yer gök dua ile ya şafi celle celaluhu tesbini de çekelim

allah razı olsun okuduğunuz zaman tekrar belırtırsenız cok sevınırım karısıklık olmasın dıye ıstedım tesekkur ederım

1000 daha okunacak ama o okunduktan sonra yazarım inş. kızlar ve 15 yasin.... Rabbim ezanlar hürmetine şifasını versin...

Ben de hergün bakıyorum bir gelişme var mı diye,ama anladığım kadarıyla yavrumuzun durumu kritik.Rabbim ınşallah tez zamanda sağlığına kavuştursun.Anacığına babacığına bağışlasın.Ben de Yasin ve Tefriciye okumaya çalışıcam okuyunca burdan bildiririm...Allah dualarımızı kabul etsin ınşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…