- Konu Sahibi adapolat66
asyzer canım yemek odam ve yatak odamı inegölden özel yaptırdım (nişanlımın arkadaşı mobilyacı ona yaptırdık) kargo ile Ankaraya yolladılar ikisi peşin fiyatı 10.000 tl tuttu (ama yatak odasını biz aldık) 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben bu yemek odası takımını + yatak odası takımını + köşe takımını aldım...Şimdi geldi işin zor kısmına perde + halı seçimim nasıl olmalı ??? Nasıl perde ve halı tercih etmeliyim...Model + Renk olarak nasıl bır kombin oluşturmalıyım ? Koltuk takımı olarak avangarde mi yoksa spor mu olur ? yoksa her ikiside olabilir mi ? Yeni gelin olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorumKısacası evimi dizmeme yardımcı olursanız sevinirim...(Resimli paylaşımda bulunanlar olursa fikir için çok memnun olurum)
Eki Görüntüle 379585 Eki Görüntüle 379587
yanlız yemek odamın sandalyeleri bu renk değil deri beyaz...Eki Görüntüle 379586
asyzer canım yemek odam ve yatak odamı inegölden özel yaptırdım (nişanlımın arkadaşı mobilyacı ona yaptırdık) kargo ile Ankaraya yolladılar ikisi peşin fiyatı 10.000 tl tuttu (ama yatak odasını biz aldık)![]()
bu yemek masasi konsol dolap marka nedir acaba.bayildimmmm....ayrica benimde kirmizi deri salon koltuklarim ve binpismanim.zaman gectikce cok degil birsene demeden sikilcaksin cok goz yoran bi renk iyi dusun cnm.ama geri hersey superrrrrr
Bellonanin mobilyalarina benziyor yemek takimi sedef yemek takimi sanirim tabi arkadas daha iyi bilirde. :)
bu yemek masasi konsol dolap marka nedir acaba.bayildimmmm....ayrica benimde kirmizi deri salon koltuklarim ve binpismanim.zaman gectikce cok degil birsene demeden sikilcaksin cok goz yoran bi renk iyi dusun cnm.ama geri hersey superrrrrr
1. resmi beğenmedim şu arkasında kütüphane olan kırmızı koltuklu odayı
diğerlerinin zerafeti var güzeller
ben beğenip beğenmedinizi değil sadece fikir almak için (halı + perde koltuk ve renkler hakkında...) sordum konuyu yanlış okudunuz sanırım...Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz bu benim zevkim...Siz kendi zevkine göre döşeyin evinizi...Yinede teşekkür ederim![]()