• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevkli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var (resimli) !!!

asyzer canım yemek odam ve yatak odamı inegölden özel yaptırdım (nişanlımın arkadaşı mobilyacı ona yaptırdık) kargo ile Ankaraya yolladılar ikisi peşin fiyatı 10.000 tl tuttu (ama yatak odasını biz aldık) :34:

Arkadaşlar ben bu yemek odası takımını + yatak odası takımını + köşe takımını aldım...Şimdi geldi işin zor kısmına perde + halı seçimim nasıl olmalı ??? Nasıl perde ve halı tercih etmeliyim...Model + Renk olarak nasıl bır kombin oluşturmalıyım ? Koltuk takımı olarak avangarde mi yoksa spor mu olur ? yoksa her ikiside olabilir mi ? Yeni gelin olacağım için tecrübesizim yardımlarınızı bekliyorum :34: Kısacası evimi dizmeme yardımcı olursanız sevinirim...(Resimli paylaşımda bulunanlar olursa fikir için çok memnun olurum) :34:

Eki Görüntüle 379585 Eki Görüntüle 379587

yanlız yemek odamın sandalyeleri bu renk değil deri beyaz...Eki Görüntüle 379586

bu yemek masasi konsol dolap marka nedir acaba.bayildimmmm....ayrica benimde kirmizi deri salon koltuklarim ve binpismanim.zaman gectikce cok degil birsene demeden sikilcaksin cok goz yoran bi renk iyi dusun cnm.ama geri hersey superrrrrr

asyzer canım yemek odam ve yatak odamı inegölden özel yaptırdım (nişanlımın arkadaşı mobilyacı ona yaptırdık) kargo ile Ankaraya yolladılar ikisi peşin fiyatı 10.000 tl tuttu (ama yatak odasını biz aldık) :34:

cnm ama ekledigin resimler biyerden alinmis yani markasi olan bi mobilya sanirim nereden aldin isim yazabilirmisin bayildim bennnf

bu yemek masasi konsol dolap marka nedir acaba.bayildimmmm....ayrica benimde kirmizi deri salon koltuklarim ve binpismanim.zaman gectikce cok degil birsene demeden sikilcaksin cok goz yoran bi renk iyi dusun cnm.ama geri hersey superrrrrr

pardn almissin bile ozMan gule gule kullan cnm.hali seciminideacik griden yana kullan

Bellonanin mobilyalarina benziyor yemek takimi sedef yemek takimi sanirim tabi arkadas daha iyi bilirde. :)

merhaba...belirli bir markası yok bi çok yerde satılıyor zaten bu sene her yerde görür oldum...Ayrıca şunu söyleyim sen salon takımını kırmızı almışsın salonumda kırmızı görmekten muhakkak sıkılırdım orası kesin ama ben salonuma almadım bu köşe takımını oturma odama aldım dolayısıyla sıkılacağımı hiç sanmıyorum zaten nişanlımla benim en sevdiğim renk :34: salon için daha sade veya daha asil renkler olacak elbette...Fakat oturma odam için bunu aldım içim açılsın diye :34:

Arkadaşlar mobilyayı sormuşsunuz daha önceki sayfalara yazdım ama yinede yazayım...belirli bi markası yok istikbal filanda değil Ankaradan sokak arası bi mağazadan aldık aynı böyle modeli hic bir farkı yok (bunu netten alıp ekledım) Yemek odası + Yatak odası ise = 10.000 tuttu ikisi...Ama bi çok mağazada bulabilirsiniz bu senenin en cok satan modellerindenmiş girdiğim her 5 magazadan bir ikisinde muhakkak görür oldum o derece çok yani :34:

1. resmi beğenmedim şu arkasında kütüphane olan kırmızı koltuklu odayı
diğerlerinin zerafeti var güzeller

ben beğenip beğenmedinizi değil sadece fikir almak için (halı + perde koltuk ve renkler hakkında...) sordum konuyu yanlış okudunuz sanırım...Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz bu benim zevkim...Siz kendi zevkine göre döşeyin evinizi...Yinede teşekkür ederim :34:

ben beğenip beğenmedinizi değil sadece fikir almak için (halı + perde koltuk ve renkler hakkında...) sordum konuyu yanlış okudunuz sanırım...Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmaz bu benim zevkim...Siz kendi zevkine göre döşeyin evinizi...Yinede teşekkür ederim :34:

pardon bu konuyu acan sizmisiniz.ilk iletide baska bi nicikname var suan sizinki baska iki rumuz ilemi kullaniyorsinuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım bence zevkli olan sensin ): kırmızı köşe koltuk çok güzel, mobilyaların beyaz olması ve modelleri çok hoş :)

Back
X