Gelinlik Modelleri Zevkine güvenen bayanlar yardım istiyorum...Hangi tesettürlü gelinlik ?? acil lütfen

tesettürlü değilim ama en cok 2 yi begendim.çok şık bence etek uçlarındaki dantellerde çok güzel durmuş.

valla ankarada biz yapıyoruz o ıstedıgınız gelınlıgı 1500 2000 lırayı gecmıyor....ayrıca begenmedıgınız takdırde para ıadesı ve bonus cardlara 6 taksıt ımkanıyla verıyoruz...

yk gelinlik.ankara etlik te..03123233350...facebook ta da yk gelınlık dıye gecıyor..

inan bana o modelı en yuksek rakam ıle 2000 lıraya cıkarıtırım..gelın el cıcegı tac ı para kesesi.....eldiveni......ve 2 mtrlk uzun duvak olacak sekılde .....modelın aynısını dıktırebılırım....

Bence 1, 8 veya 11, en sade ve güzel duranları. Gelinlikte gri işlemeler kötü görünüyor bana göre, bembeyaz olmalı.

1 ya da 5 ama 5.gelinliğin işlemeleri kesinlikle beyaz olacak türbanınızda aynı şekil de işlemeli olabilir ve kabarık tarlatan (hep söylüyorum yazdıklarımı okuyanlar sıkılacak ama doğru gelinlik dediğin kabarık olmalı)

8. derim.

ben de tesettürlü bir gelin olacağım canım. 8. ye benzer bir model düşünüyorum.
şimdiden mutluluklar.

bende tesettüre gireli 6 ay oldu başlarda tereddütlüydüm düğün günü saçlarımı yaptırırım açarım diye düşünüyordum ancak kesinlikle vazgeçtim şükürler olsun böyle güzel gelinlikler,gelin başları varken zaten hiç gereği yok.. Ben 11 diyorum :) ama gülümse photograpy nin facebook sayfasında bulamadım 11.gelinliğin fotoğraflarını SİZ NERDEN BULDUNUZ ?

kesinlikle 11. gelinlik diyorum. gelinlik araştırması yaparken benim de çok beğendiğim bir gelinlik olmuştur kendisi.

Kararınızı vermişsinizdir belki de ama ben de 8in üst kısmını çok beğendim çok zarif, isterseniz kuyruklu yaptırabilirsiniz. Çok da güzel olur.

canımm kesinlikle 8 veya 11 .zaten bence tesettur gelinlikle kesinlikle dantel olmalı zaten kapalı olduğu için taş bence cok daha ilgi çekiyo ve yakısmıyo ben yakıstıramıyorum .=)) bak bakalım bunları ben gezinirken tesadüfen bulmustum belki ilgini çeker tesettüre güzel uyarlanmıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…