Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11. Sıradakı gelinlik ben bu gelinliği diktiren arkadasa sormustum bır terzıde dıktırmıs moda evı olsa kımbılır ne kadar olurdu...mınenes arkadasım aynen dedıgın rakama yakın 4.000 tl ye dıktırmıs o bayan...ben gelinlikten pek anlamam kumaşından cinsinden filan ama göze hitap etsin yeter :) keşke 1.500 - 2000 e bulabılsek ne ıyı olur
merhaba
bende ankaradayım...acaba nerede 1.500 - 2.000 tl ? Bana yardımcı olursan cok sevınırım arkadasım...ankarada hazır olarak tesettürlü gelinlik malesef yok straplez olanları kapatıyorlar hep...buradan veya özelden modaevını yazarsan cok sevınırım
11. sıradakı gelinlik ben bu gelinliği diktiren arkadasa sormustum bır terzıde dıktırmıs moda evı olsa kımbılır ne kadar olurdu...mınenes arkadasım aynen dedıgın rakama yakın 4.000 tl ye dıktırmıs o bayan...Ben gelinlikten pek anlamam kumaşından cinsinden filan ama göze hitap etsin yeter :) Keşke 1.500 - 2000 e bulabılsek ne ıyı olur