Gelinlik Modelleri Zevkine güvenen bayanlar yardım istiyorum...Hangi tesettürlü gelinlik ?? acil lütfen

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Arkadaşlar hemen karar vermem gerekıyor o kadar cok secenekk var kı kafam ıyıce karıstı en ıyısı sızden yardım alayım dedım...Eminim ki yardımcı olacaksınızdır...Ben uzun duvak / uzun kuyruklu gelinlikleri cok begenırım genelde oncelıkle onu belırteyım...En cok begendıklerım bu gelinlikler...Herkes 1 yorum yapıp fıkır verırse secmem dahada kolaylasacak...Yardımcı olursanız cok sevınırım cünkü gercekten cok az zamanım kaldı...

Resimlerin üzerine tıkladıgınızda resımler büyük boyutta gözükecektir !

1.gelinlik

2.gelinlik

3.gelinlik

4.gelinlik

5.gelinlik

6.gelinlik---(bu gelinlik olursa kolları düz bı model olacak

)

7.gelinlik

8.gelinlik

9.gelinlik---(eğer bu olursa kolları bu sekılde olmayacak sade düz bısey olacak)

10.gelinlik

11.gelinlik

Eklentiler

• $11 (10).jpg
    172,6 KB · Görüntüleme: 92
En güzel ve tesettüre uygun gelinlik onbirincisi ancak o gelinliğin güzelliği de kumaşından. orijinal fransız kupon dantelden diktirmişler, her ne kadar bazı yerlerine swarovski serpme yapma gafletine düşmüş olsalar da güzel. yalnız çok yüksek fiyatlı bir gelinliktir, tahminim 5000tlden aza böyle bir gelinlik pek diktirilemez...

Son düzenleme:
2. ve 8. gelinliği beğendim
ama ben olsam 8. sini tercih ederdim
mutluluklar cnm

1. gelinlik güzel ama kuyruğu çok uzun kendine göre diktirebilirsin, 7. gelinliğin duvağı çok gösterişli hiç böyle duvak modeli görmemiştim kendine yaptırırsan değişik olabilir mutluluklar

Hiç yardımcı olmayacak biliyorum ama 1-7-8
Gerçekten 7nin duvağını diğer modellere de uygulatabilirsin
Hayırlı günlerde giymeni dilerim canım

Canim bu sekilde herkesin zevki degisebilir önemli olan senin vücut ölcülerin ve vücut tipin,bu sekilde bir arastir derim baya farkeder.

sana önerebılecegım ust beden fransız güpürlü ve swarowskı taslı ,,,hakım yakası v seklınde olan.......bır beden kollar ıstersen duz ıstersen karpuz seklınde olan bır model veya...ama alt etek kısmın barbı model yanı prenses dedıgımız etek modelınden olmalı...etegın etek uclarını ıster duz ıstersın ıstersen kenar güpürlü olur.....duvagın kenarına da aynı etek ucundakı gupurden gelır.....ve cok sahane bı eser ortaya çıkar.....bence......ya da ıstersen prenses etegın uzerıne beden kullalılan gupurden parcalarda atılabılır.....para kesen de aynı sekılde olabılır....

veya ust bedenı komple fransız gupurlu bır beden ve swarowskı taslar yerıne ıncı ılede susleyebılırsın...

o gelınlık ankarada 1500 ıle 2000 lıra arasında .....

etek çevresini bile dantel dönüp sırf oraya 10-12 metre fransız danteli harcayacak, uzun duvak kenarını da dantel dönecek, üst gövdeyi kaplayacak, ondan sonra dediğiniz fiyatı alacak? Fransız kupon olmayan dantelle bile zor ihtimalken orijinal dantelle mümkün değil....

11. sıradakı gelinlik ben bu gelinliği diktiren arkadasa sormustum bır terzıde dıktırmıs moda evı olsa kımbılır ne kadar olurdu...mınenes arkadasım aynen dedıgın rakama yakın 4.000 tl ye dıktırmıs o bayan...Ben gelinlikten pek anlamam kumaşından cinsinden filan ama göze hitap etsin yeter :) Keşke 1.500 - 2000 e bulabılsek ne ıyı olur

merhaba

bende Ankaradayım...acaba nerede 1.500 - 2.000 tl ? Bana yardımcı olursan cok sevınırım arkadasım...Ankarada hazır olarak tesettürlü gelinlik malesef yok straplez olanları kapatıyorlar hep...Buradan veya özelden modaevını yazarsan cok sevınırım

ben en çok 8. beğendim diğerleri çok gözümü yordu çok pırıltılı gelinlik sevmiyorum 8 süper cok sade çok hoş kibar

:) dediğin gibi modaevi olsa daha yüksek olurdu. etek çevresini dönmek fiyatı çok arttırıyor genelde. etek sade tül olur ya da üstüne biraz aplik serpme şeklinde olursa fiyat düşer. uzun duvağın düz tül olması da fiyatı düşürür...

1-8 begendımm

4.gelınlıgın duvak takılıs bıcımı resmen komedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…