Saç Kesim Şekilleri Zevkine güvenen bayanlar , acilll fikrinize ihtiyacım var , fotoya bi bakın

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
kestirdim ama pişman oldm

Eklentiler

• $imagesCAFPT0Q6.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 793
  • $seksi-resimler236.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 220
  • $victoria-beckham-hairstyle-short-hair-hairstyle-again.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 285
  • $webokur5.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 1.595
Son düzenleme:
Ilk saç modelleri fönsüz kullanılmaz bence. Fönlüyken güzel ama fönsüz kötü olur ...

Son düzenleme:
5. model güzel biraz daha uzun olursa dahada kullanışlı olabilir çok kısa saçta uzun saç gibi fön istiyor.

5. model güzel biraz daha uzun olursa dahada kullanışlı olabilir çok kısa saçta uzun saç gibi fön istiyor.

peki deniz çakırın ki çok mu kötü duruyor , galiba maşayla yapmış dağıtmış ama maşasız jölelesem öyle dururmu ? onun boyu fena değil sanki en azından bağlanabilir ama çok kararsız kaldım

Yok kötü durmuyor oda güzelde çok katlı bir kesim sanırım ondada uğraşmanız gerekir diye söyledim.Jöleyle bu kadar iyi durmaz.Yazda geliyor arkadan hafifte olsa toplanıp vurulacak şekilde olur söylediğim model rahat edersiniz.

kısa saç daha cok bakım istiyor bence guzel gorunmesi için. o yuzden iyi düşün derim. bnce de deniz cakırın modeli guzel

çok teşekkür ederim fikir verdiğiniz için, Victoria nın ki çok şık duruyor bakımlı , ve ben yazı mersinde geçireceğim acayip sıcak oluyor vıcık vıcık tahammül edemiyorum saçlarıma hep topluyorum o da top gibi oluyor kafa :) yaptığın makyaj kıyafette sönük kalıyor saç şekilsiz olunca, ama o da çok kısa cesaret edemiyorum pek her kuaför güzel kesemiyor çok kısa istemiyorum , deniz in ki de çok güzel havalı duruyor o yüzden kararsız kaldım , çok tşk ederim fikirleriniz için , varsa başka düşünceniz paylaşın lütfen konu kendisi olunca insan yetemiyor kendine :)

Buradaki görülen tüm modelleri denemiş bir kişi olarak tüm saçların tabiiki fönle daha hoş durduğunu söyleyebilirim ancak;bana göre kısa saç evet pratik icabında jölele çık tarzında ama sonradan benim gibi kestirdiğine bin pişman olanlardansanız asla derim,ayrıca kısa saç bence yaz için daha sakıncalı uzun saçı yine derler toplarsınız ama kısa ne yazıkki ta uzayana kadar büyük sıkıntı derim ben kendi adıma :) baştan 1. -2.-birde son model çok hoş bizzat renkeleri de dahil olmak üzere saçım uzayana kadar kullandım...

Son düzenleme:
ben de rahatlık kısa saç diye kısa küt kestirdim, tabi ben bu kadar kısa istemedim,kuaförüme özellikle foto gösterdim aa tamam çok kolay bir model dedi ve, bildiğiniz düz küt kesti..neyse keşke kestirmeseydim Çok pişmanım

Çok hoş oluyor evet ona şüphe yok ama uzaması yani eski boyuna varması tam 3 yılımı aldı şimdi 5. ci model kadar çok şükür diyebilirim :)

zaten bu kuaförleri anlamıyorum göz ucuyla mı bakıyor başka yerlemi bakıyorlar nedir , tmm tmm diolar defalarca hatırlatsan bile keserken bi bitiyor , ecüş bücüş bişy çıkıyor ortaya ondan korkuyorum model çok güzel ama böyle kesebileceklerinden de endişeliyim , yada ucundan sadece kırıklarını alın boy kalsın diosn bi bakıosn omzuna çıkmış ,

kuaförlere iletişim dersi vermeliler, güvenmediğimden saçlarım hep aynı model, 3 hafta önce kat verdiriyim diye gittim bi kahkül kesmiş tekrar fönleyip göndermiş beni :) eve bi geldim yıkadım aynı bi de 40 tl aldı haram olsun kocakafa :)

en iyisi deniz çakırın ki gibi kestireyim o zaman , kötü keserler bir de uzamazsa o kadar uzun saçı mahvettim diye içime dert olmasın beğenmezsem toplarım hem dediğiniz gibi, en azından hafiflesin kafam sıkıldım , yazın hiç çekemicem hamileyken sıcak ta basıyomuş 40 derece artı saç havale geçirmeyim, fönle uğraşmayım küçük çocukla zor olur belki, en azından kremler giderim , çok tşk ederim valla gaza geldim az kalsın Victoria gibi bob model kestircektim, nası da yakışmış zilli ye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…