Zevk suyuyla hamile kalınır mı?

Yaşınız 26 böyle sorular sormayacak ve bu kadar kolay hamile kalınmayacagını bilecek kadar olgunlasmıs olacagınızı düsünüyorum. Millet senelerce deniyor hamile kalamıyor siz birlikte olmadıgınız halde zevk suyunun gelme ihtimalini düsünerek hamile kalma ihtimalinizden korkuyorsunuz üstüne regl de olmussunuz. Hayal gücüylede hamile kalınanilir aman dikkat

Days comfort alın %98 doğruluk payı var . Googleden bakabılırsınız 10 guvenılır test arasında bir marka
Eczanelerden alırım bu ayda denedim mi artık birakicam sıkıldım takip etmekten. Teşekkür ederim kzum bıde bu markayı deneyim

Eczanelerden alırım bu ayda denedim mi artık birakicam sıkıldım takip etmekten. Teşekkür ederim kzum bıde bu markayı deneyim
Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bence takip etmeyın çünkü çocuk niyetiyle sevısınce vücut test tepiyormus rahat kalmak vücudu da rahat ettiriyormuş

Öyle garip ki gelen yanıtlar arasındaki bağlantılar.
Birisi çok yüksek derken birisi asla olmaz diyor.
Hal böyle olunca kafa karışıyor.

Bu kadar kolay hamile kalınmayacağını bilecek kadar olgun olmam bekleniyor,
Ama bir taraftan da bu kadar kolay hamile olma olasılığımın yüksek olduğu söyleniyor .
İnsanlar buraya yardım amaçlı yazıyor, zaten her şeyi doğru ve temkinli yaptığını düşünse buralara gelmez insanlar.
Teşekkür ederim soruma yanıt verdiğiniz için.

Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bence takip etmeyın çünkü çocuk niyetiyle sevısınce vücut test tepiyormus rahat kalmak vücudu da rahat ettiriyormuş
Gerçekten öyle aslında takan değilim ama adette yaşamadigim çok belirtim var mide yanmam göğüs sizintim çok fazla belki psiolojikikilem de bırakıyor. Sağolsin kuzum Rabbim nasip eder inşallah,hepimize.

Gerçekten öyle aslında takan değilim ama adette yaşamadigim çok belirtim var mide yanmam göğüs sizintim çok fazla belki psiolojikikilem de bırakıyor. Sağolsin kuzum Rabbim nasip eder inşallah,hepimize.
Gebelik ve regl belirtileri neredeyse aynı oluyor buda insanı piskolojik tedirgin ediyor

Hamilesin diye yazan arkadasların %90 ı dalga amaçlı yazıyor farkında da degilsiniz

Gebelik ve regl belirtileri neredeyse aynı oluyor buda insanı piskolojik tedirgin ediyor
İlk gebeligim de öylesine yaparak öğrenmiştim gebelik testini hatta 5 gün vardı. Biraz öyle olmam lazım ama nedense yapamıyorum ya

üşütmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…