Zevk suyunda sprem var ,üstüne görme yaşamış olabilirsin. İhtimal yuksek kan testi verMerhabalar.
25 Ocakta erkek arkadaşımla dantelli çamaşırım üzerimdeyken sürtündük.
Zevk suyunun gelmiş olma ihtimali var.
Çamaşırım dantelli olduğu için deliklerden zevk suyunun içeri girmiş olasılığı var.
29 Ocak regl tarihimdi ve regl oldum.
Bugün vajinamda bir ağrı var ve ara ara midem bulanıyor.
Sizce hamile kalma olasılığım nedir?
Burda bir üye vardı doğum yapana kadar her ay regl gördüZevk suyunda da sperm oluyor . Da siz regl olmuşsunuz hamile olmazsınız .
Burda bir üye vardı doğum yapana kadar her ay regl gördü
Üstüne görme olayı normal regl dönemi gibi bir kanama olmuyor ama.Zevk suyunda sprem var ,üstüne görme yaşamış olabilirsin. İhtimal yuksek kan testi ver
normal regl gibi olan da var.Üstüne görme olayı normal regl dönemi gibi bir kanama olmuyor ama.
Benimki normal regl dönemimdeki gibiydi.
Miktarı ve gün uzunluğu olarak. Yoğun ve 7 gün sürdü
Öyle olmuyorsa biliyorsan niye soruyorsun regl de olmuşsun zaten ? Yapmasaydın böyle bişiÜstüne görme olayı normal regl dönemi gibi bir kanama olmuyor ama.
Benimki normal regl dönemimdeki gibiydi.
Miktarı ve gün uzunluğu olarak. Yoğun ve 7 gün sürdü
Kan ver öyle emin olMerhabalar.
25 Ocakta erkek arkadaşımla dantelli çamaşırım üzerimdeyken sürtündük.
Zevk suyunun gelmiş olma ihtimali var.
Çamaşırım dantelli olduğu için deliklerden zevk suyunun içeri girmiş olasılığı var.
29 Ocak regl tarihimdi ve regl oldum.
Bugün vajinamda bir ağrı var ve ara ara midem bulanıyor.
Sizce hamile kalma olasılığım nedir?
Bence hamilesin bu anlattıklarına göre öyle görünüyor ne yazıkki….
Olayın üzerinden 15 gün geçtiKan ver öyle emin ol
Bundan emin değilim daha önce hiç hamile kalmadım. En net sonucu kan tahlili gösterir. Ordaki beta HCG değerine göre eğer hamileyseniz ne kadarlık olduğunu da anlarsınız. Adet olmuşsunuz ama arkadaşların dediğine bu şekilde hamile kalan da varmış. Bazen de bu ağrılar stresten olur, psikolojik olarak hamile hissettiğiniz için de olabilir. Regl belirtileri ile hamilelik belirtileri benziyor.Olayın üzerinden 15 gün geçti
İdrar testinde çıkar mı sizce
Bence hamilesin bu anlattıklarına göre öyle görünüyor ne yazıkki….
Kizlar benimde adetime 6 gün var 33-35 bazen 26-29 olurum. Geçen ay ocakta 20 adet oldum 21 bitti. Yumurtlamam 3 Ocak. Testte belli olur mu beklemem mi gerek?göğüslerim de acayip sizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?