- 18 Eylül 2023
- 33
- 6
- 1
- 21
- Konu Sahibi prenseslerdeaglar
-
Yaa gerçekten mi doğru diyorsunuz bu mantıklı evet ama gebelik istemiyorum. Teşekkür ederimmillet meniyle hamile kalamıyor siz zevk suyuyla kalırsanız o yumurtalıklar ve zevk suyuna helal olsun
İçinize boşalma durumu olmadıysa hamile kalmazsınızYaa gerçekten mi doğru diyorsunuz bu mantıklı evet ama gebelik istemiyorum. Teşekkür ederim
Hayır olmadıİçinize boşalma durumu olmadıysa hamile kalmazsınız
Ben regl olmadım neden gecikiyor sizcemillet meniyle hamile kalamıyor siz zevk suyuyla kalırsanız o yumurtalıklar ve zevk suyuna helal olsun
Stresden kaynaklı olabilir soğan kürü deneyin adet söktürücü isterseniz de kan verin betaya bakılsın daha kesin sonuç olabilirBen regl olmadım neden gecikiyor sizce
Sogan kuru yapamam yurtta kaliyorum. Tarlusal icsem adet olur muyum? Yarin sabah erken gebelik testi de yapicamStresden kaynaklı olabilir soğan kürü deneyin adet söktürücü isterseniz de kan verin betaya bakılsın daha kesin sonuç olabilir
Oda olabilir ama merak etmeyin büyük ihtimalle stresden kaynaklı kan verme şansınız yok mu pekiSogan kuru yapamam yurtta kaliyorum. Tarlusal icsem adet olur muyum? Yarin sabah erken gebelik testi de yapicam
Babasının ailesinin gururu. Ailende kızımız üniversite okuyor diye gururlanıyorSogan kuru yapamam yurtta kaliyorum. Tarlusal icsem adet olur muyum? Yarin sabah erken gebelik testi de yapicam
Teşekkür ederim yorumunuz içinNe ilgisi var okumakla cinsel ilişki yaşamasının? Okumak engel mi sevişmesine? Kime ne yahut size ne? Kız merak etmiş soru sormuş.
Çok zor bu arada. Bu yöntemle hamile kalanlar olduğunu söyleniyor ama şehir efsanesi bence, ya da farkında olmadan içine boşalıyorlar son anda. 4 aylık evliyiz, öncesinde de 3 yıl ilişkimiz oldu hep bu yöntemle fakat gebelik mümkün olmadı. Olmasın da
Regl oldun muBen regl olmadım neden gecikiyor sizce
OldumRegl oldun mu
Merhaba, zevk suyu ile hamilelik hukuki davalardan kalma. Teorik bilgide neticede vajinaya zevk suyu ulastigi icin mumkun ve evet mumkun denir bu bilgi sonucunda ama pratikte pek oyle gorunmuyor. 1 ejakulasyonda kac milyon sperm var, bir zevk suyunda ne kadar var bunun bilgisi bile karşılaştırma için yeterli bence.
Bir sorum var cevaplayabilir misinizMerhaba, zevk suyu ile hamilelik hukuki davalardan kalma. Teorik bilgide neticede vajinaya zevk suyu ulastigi icin mumkun ve evet mumkun denir bu bilgi sonucunda ama pratikte pek oyle gorunmuyor. 1 ejakulasyonda kac milyon sperm var, bir zevk suyunda ne kadar var bunun bilgisi bile karşılaştırma için yeterli bence.
mirasanne
Ayrıca üniversite okumakla ne alakası var, bazı insanlar okumanın ve iyi insan olmanın anlamını nereye atfediyor anlayamıyorum. Belki topluma çok faydalı bir birey olacak bu kişi, ne ilgisi var özel hayatı ile. Bilgi almak için sormuş, ayıp mı bu? Burası neticede yardımlaşma platformu. Tuhaf geliyor.
Hiv ile ilgili olan mıBir sorum var cevaplayabilir misiniz
EvetHiv ile ilgili olan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?