Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zevk suyundan hamile kalan var mı?
- Konu Sahibi citogay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
olabilir.. Geri çekme yöntemi bir kotunma biçimi olarak görünse de riski diğerlerine göre daha fazla kontrolğ zor yani eşiniz farketmeden olmuş olabilir.. Küçük bir ihtimal ama psikoojik olarakta gecikmiş olabilir eğer regliniz her ay düzenliyse ve bu ay geciktiyse bir gebelik testi yapın negatif çıkar ve birkaç gün daha gecikirse bir kadın doktoruna görünüp tahlillerini yaptırın hprmonlardaki yükselmelerde regliyi geciktiyor yada kistler..
olabilir.. Geri çekme yöntemi bir kotunma biçimi olarak görünse de riski diğerlerine göre daha fazla kontrolğ zor yani eşiniz farketmeden olmuş olabilir.. Küçük bir ihtimal ama psikoojik olarakta gecikmiş olabilir eğer regliniz her ay düzenliyse ve bu ay geciktiyse bir gebelik testi yapın negatif çıkar ve birkaç gün daha gecikirse bir kadın doktoruna görünüp tahlillerini yaptırın hprmonlardaki yükselmelerde regliyi geciktiyor yada kistler..
bi kaç ay önce doktora göründüm canım herşey normal dedi hiç bi sorun yokmuş. ve 3-4 aydır da adetim düzenli. hiç umudum yok aslında dediğin gibi psikolojik olabilir.
zorda olsa mümkündür rabbim isterse neden olmasın test yapsana canım
idrar testi için daha erken olduğunu düşünüyorum ve aslında korkuyorum da ya negatif çıkarsa:)
negatiff
CADIARZUnerden biliyosunuz
CADIARZUnerden biliyosunuz
kan tahlili yapıldı bişey çıkmadı
idrar testi için daha erken olduğunu düşünüyorum ve aslında korkuyorum da ya negatif çıkarsa:)
demek ki istiyon eşin istemiyo ama anlaşılan sen istiyon rabbim gönlüne göre versin o zaman bizi unutma ama haber ver
arkadaşlar dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben hala regl olmadım. muallaktayımm çok üzgünüm:
kan tahlili yapıldı bişey çıkmadı
idrar tahlili mi kan tahlili misempatiksalakcinni
bi yerde kan tahlılı yaptırdım demıssın sımdı ıdrar dıyorsun anlamadım benboshayallersmile
ama ıstıyorsan eger ınsallah hamılesındırkaydirigubbakcemile
- 24 Mart 2009
- 154
- 2
- 316
- 24 Mart 2009
- 154
- 2
- 316
idrar tahlili mi kan tahlili misempatiksalakcinni
bi yerde kan tahlılı yaptırdım demıssın sımdı ıdrar dıyorsun anlamadım benboshayallersmile
ama ıstıyorsan eger ınsallah hamılesındırkaydirigubbakcemile
ben idrar tahlili yaptırdım. mercan kan testi yaptırmış. o ben deilim :))