- 3 Mart 2022
- 12
- 12
-
- Konu Sahibi bogurtlencilek
Bu belirtilerin hepsi gebelik belirtisiarkadaslar 2 hafta once surtunme yoluyla iliski yasadim bosalma vs olmadi ama zevk suyundan supheliyim.. yaklasik 1 haftadir kafama hic takmadigim halde tuhaf belirtiler yasiyorum. bazen mide bulantilariyla ogurme istegiyle uyaniyorum, basim donuyor gozlerimin onu karariyor, kasiklarima ara ara kramplar sancilar giriyor, sirt ve bel agrilarimdan soz etmiyorum bile.. ne zaman kasiklarima agri girse beyaz akintim oluyor. bugun yogun beyaz bir akintim oldu kasiklarimda da agri vardi. dun kan testine gittim beta hcg 0.2 cikti ama henuz regl gunum gelmedi.. erken baktirdigim icin dusuk geldigini dusunuyorum. reglimden 10 gun sonra tekrar kan vermeyi dusunuyorum. sizce hamile olma ihtimalim var midir bu belirtiler bu akinti neyin nesi?
canım bende psikolojik oldugunu dusunup takmamistim ama bazen agrilar ciddi anlamda canimi yakiyor ve beyaz akintiya hic anlam veremiyorum.. halbuki beta hcg degeri de dusuk geldiBu belirtilerin hepsi gebelik belirtisi
Ama psikolojik olarak da oluyor.
Allah bagislasin canimBende zevk suyunu yutarak 2. Ye hamile kalmıştım . Şimdi 1,5 yaşında
Bi daha büyük yudum olarak yut ki gebelik kesinleşsin yoksa zor tutuyoAllah bagislasin canimreglim gectikten sonra tekrar kan vereyim madem..
tabii kii canim benim dogru soyluyosunBi daha büyük yudum olarak yut ki gebelik keainleşsin yoksa zor tutuyo
Bnde bnde biri 10 yaşında biri 3 aylıkBende zevk suyunu yutarak 2. Ye hamile kalmıştım . Şimdi 1,5 yaşında
Geri tükürüyorum bendeBnde bnde biri 10 yaşında biri 3 aylık
Artık yutmayı düşünmüyorum
Büyük yutunca ikiz oluyor şekerimBi daha büyük yudum olarak yut ki gebelik kesinleşsin yoksa zor tutuyo
MöhteşemmmGeri tükürüyorum bende
Ama benimki tek olduBüyük yutunca ikiz oluyor şekerim
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim
Kıskanma yaaBu belirtilerin hepsi gebelik belirtisi
Ama psikolojik olarak da oluyor.
Böbreklerden idrarla çıkmışAma benimki tek olduboğaza mı yapıştı dalağa mı gitti dersin
Böbreklerden idrarla çıkmış
İyi yutamamışsın
Sürtünme yoluyla cinsel ilişki yaşanmaz.arkadaslar 2 hafta once surtunme yoluyla iliski yasadim bosalma vs olmadi
Eyvahhhya ciğerime sıçradıysa