• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyu ile hamilelik yardımınıza ihtiyacım var

beyyza6690

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
17
4
1
29
Mrb arkadaslar sırf bunun icin uye oldum cok caresiz durumdayım :KK43:biliyorum bu konuda bicok konu acilmis ama cok caresiz kaldım bide ben acmak istedim..
20 yasindayım 5 senelık erkek arkadasımla surtunerek ılıskı yasadık ovulasyon donemıme denk gelmıyor tam olarak(pek bılgım yok acıkcası bir kac siteden hesapladım tam denk gelyo diyemem)
vajinama bosalmadı ama surtunurken gelen zevk suyundan suphelenıyoruz

Ilıskıden 12 gün sonra ise regl gibi bisey oldum olmam gerekenden 10 gün erken oldum tam 1 hafta sürdü.
Cok korkuyorum hamilelik olabilir mi sizce dün hamilelik testleri yaptım idrarla olandan ama ikisi de bozuk cikti hic cizgi cıkmadı dakikalarca bekledim
Günlerdir cok korkuyorum lütfen bilen arkadaslar yardim edebilir mi gercekten pismanım bir daha yapmaya cesaret edemem zaten bu korku bna yetti... :kızgın:

Kanda gebelik testi yaptır erken gelen kan inş yerleşme kanaması değildir 2si bozuk çıktıysa git başka al onları dene istersen

Korunmasiz her iliskide gebelik ihtimali vardir. Ancak su da bir gercek ki icine bosalma gibi bir durum olmamis dolayisiyla bu ihtimal epey dusuk. Yani fikrimi sorarsaniz hamile kalmak icin bunca insan bunca yil emek caba harcarken sizin hamile olma ihtimaliniz yok:) ama tabi istenmeyen bir gebelik ihtimali oldugu icin pir pir korku icindesiniz degil mi?

Bence gidin ve kan testi yaptirin, hamile degilsiniz zaten ama iciniz rahat etsin.

Bundan sonra da korunmasiz (surtunme bir iliski sekli degildir) yakinlasmayin cocuk dusunmediginiz surece

iki testin ikisnin de vozuk olmasi enterssan deilmi
uçuncu testi deneyin

Hala bu konular var ya gerçekten ilginç. Ne diyelim şimdi? Burda denilen herhangi bir şey içini rahatlatacak mı? Gidip kan ver. Hala kan vermeye gitmeyip buralara yaziyorsan zaten çok da panik olmamissin demektir.

Yine de söyliyim. Hamile değilsindir.

Cevabın için tsk öncelikle. Söyle bi durum var hamileligin yukselttigi hormon illaki kan kayitlarımda cikacak ve sonradan ailemin fark etmesini istemiyorum bu durumu cünkü ailemde sağlik calisanları var ve icim rahatlamayacak olsa üye olur olmaz hemen sorar mydım sizce cok caresiz kalabiliyor insan anlayis gösterin lütfen

Vay arkadaş insanlar aylarca yıllarca uğraşıp hamile kalıyor kalamayanlar da cabası bu kadar kolay mı gebe kalmak ? Madem bişey yaşayacaksın önlemini alsana güzel kardeşim ilişkiyi bilen korunmayı da bilsin :işsiz:

İlk defa böyle bisi yasiyorm bilincsizim ne yazikki bu konuda

Korunmasiz her iliskide gebelik ihtimali vardir. Ancak su da bir gercek ki icine bosalma gibi bir durum olmamis dolayisiyla bu ihtimal epey dusuk. Yani fikrimi sorarsaniz hamile kalmak icin bunca insan bunca yil emek caba harcarken sizin hamile olma ihtimaliniz yok:) ama tabi istenmeyen bir gebelik ihtimali oldugu icin pir pir korku icindesiniz degil mi?

Bence gidin ve kan testi yaptirin, hamile degilsiniz zaten ama iciniz rahat etsin.

Bundan sonra da korunmasiz (surtunme bir iliski sekli degildir) yakinlasmayin cocuk dusunmediginiz surece

Allah isteyenlere versin ins ben yaklasik 10 sene istemiyorum cocuk ve kan testi gecmisimde cikmaz mı sonradan ama siz değilsinizdir dediniz ya içim rahatlamaya basladı gerek olacagini sanmiyorum kendimi yiyip bitirdim günlerce tsk gercekten

Cevabın için tsk öncelikle. Söyle bi durum var hamileligin yukselttigi hormon illaki kan kayitlarımda cikacak ve sonradan ailemin fark etmesini istemiyorum bu durumu cünkü ailemde sağlik calisanları var ve icim rahatlamayacak olsa üye olur olmaz hemen sorar mydım sizce cok caresiz kalabiliyor insan anlayis gösterin lütfen
Bend e hastanede calisiyorum ve birşey olacağını düşünmüyorum çok merak ediyorsan beta hcg testi ile ogrenebilirsin için rahatlar ve lütfen dikkatli ol

Merhaba hanımlar. 2 ay ömce ilişkim oldu adet okdum geçen ay ama bazı şüphelerim var bu ayda 4 gün geçti test yapsam kesin sonuç çıkarmı yani ilişkiden 45 gün sonra felan? ??

Zevk suyu içinde en hareketli spermleri taşır. Benim Dr um şakın geri çekilme yöntemine güvenme zevk suyu ile hamile kalma olasılığın bpşalmadan daha fazla demişti.

Back