zevk suyu ile hamile kalınır mı

Peki dudaktan vajinaya değince vajina temizlenmezse kendi içine gidebilir mi

Merhaba peki bu şekilde olur mu ?

Eklentiler

• C88921BB-C762-4755-A0FA-D5500D97C1AE.png
    126,5 KB · Görüntüleme: 97

Eklentiler

• C863F4F8-73B7-45C3-ACCD-7B10C5D5FAFB.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 104
Geri kafalı değilsin ama kimlik zari senin için çok önemli ayrıca sen bakire değilsin.

Peki bu şekilde olur mu bunları ben yazmadım.ama aynısını yaşadım merak ediyorum
Böyle şeyler yapmayın. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için şu tüp bebek merkezlerine servet ödüyor. Çükten ağıza oradan onun ağzına oradan bilmem nereye.. Ben yaptığınızı kesinlikle doğru bulmuyorum ama yapıyorsanız da sorumluluğunu baştan alın ve alacak kişilerle birliktelik yaşayın. Şu kabusu yaşamaya değer mi?

Tabiki de değmez ben bunu yaşadıktan 2 gün sonra ella kullandım bu olayı yaşadıktan 4 gün sonra kanamam oldu gebelik olmaz dimi ?

Ayrıca dalga geçmeden cevapladığınız için teşekkür ederim

Merhaba peki bu şekilde olur mu ?
Başta ciddi sormuyorsunuz sandım ama ciddisiniz sanırım sorunun altında doktorlar cevabını vermiş zaten bu şekilde sadece mikrop kaparsınız. Hamilelik olmaz.
Ayrıca dalga geçenlere kızmayın çünkü dalga geçilmicek gibi değil sorduğunuz soru.
Hadi vajina ağzına değmesi neyse ama ağızdan meni bulaşsa bile hamile kalamazsınız .

Peki o şekilde öpünce zevk suyu bulaşınca içeriye gidemez mi dilinde varsa ve vajinaya çok az soktuysa dilini gebelik olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…