- 14 Ocak 2012
- 11.843
- 73.567
- 798
Abi ben de bana uyuz olduğunu sandım deminden beri düşünüyorum ne yaptım acaba diyeaaa bunu görmemiştim ...
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi ben de bana uyuz olduğunu sandım deminden beri düşünüyorum ne yaptım acaba diyeaaa bunu görmemiştim ...
Peki dudaktan vajinaya değince vajina temizlenmezse kendi içine gidebilir miZevk suyu ile hamile kalınabilir düşük ihtimal ama zevk suyunun karından ağızdan değil direkt vajina içinden bulaşması lazım. Ertesi gün hapı da içtiyseniz imkansız olanı iyice imkansızlaştırmışsınız demektir, gebelik yoktur
Doktorlar ne diyor ?çok fazla baktım doktorlarla da konuştum ama hepsi başka bir şey diyor ama yine de buradaki insanların görüşünü de almak istedim belki bilgisi olan vardır diye
Dudaktan kalbe gitmediği sürece sorun yok.. bu sperm yürüyen bir şey değil.Peki dudaktan vajinaya değince vajina temizlenmezse kendi içine gidebilir mi
Merhaba peki bu şekilde olur mu ?Google’da mümkün yazan yazıyı iyi okuyun. Birleşme olup tamamen penisin içinize girmesi lazım o ihtimalin olması için.
Siz birleşme yok diyosunuz sürtünme yok diyosunuz değip değmediğini emin bile değiliz diyosunuz, yani bunları yazarken olmama ihtimalini sizinde az çok tahmin etmeniz lazım. 33 yaşında kadınsınız küçük çocuk değilsiniz ki
Dudaktan kalbe gitmediği sürece sorun yok.. bu sperm yürüyen bir şey değil.
Peki bu şekilde olur mu bunları ben yazmadım.ama aynısını yaşadım merak ediyorumDudaktan kalbe gitmediği sürece sorun yok.. bu sperm yürüyen bir şey değil.
Geri kafalı değilsin ama kimlik zari senin için çok önemli ayrıca sen bakire değilsin.ahahhaah cinsellik yasamak cok normal siz geri kafalıysanız o sizin sorununuz birde halt demiş 5 yıllık ilişkim nişanlım sanane birleşme bile olmamış halt diyor hâlâ ya milletin derdiyle bu kadar ilgileniyorsanız gidin biraz kitap okuyun sitede laf yetiştirip her şeye burnunuzu sokacagınıza belki ufkunuz açılır![]()
Böyle şeyler yapmayın. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için şu tüp bebek merkezlerine servet ödüyor. Çükten ağıza oradan onun ağzına oradan bilmem nereye.. Ben yaptığınızı kesinlikle doğru bulmuyorum ama yapıyorsanız da sorumluluğunu baştan alın ve alacak kişilerle birliktelik yaşayın. Şu kabusu yaşamaya değer mi?Peki bu şekilde olur mu bunları ben yazmadım.ama aynısını yaşadım merak ediyorum
Tabiki de değmez ben bunu yaşadıktan 2 gün sonra ella kullandım bu olayı yaşadıktan 4 gün sonra kanamam oldu gebelik olmaz dimi ?Böyle şeyler yapmayın. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için şu tüp bebek merkezlerine servet ödüyor. Çükten ağıza oradan onun ağzına oradan bilmem nereye.. Ben yaptığınızı kesinlikle doğru bulmuyorum ama yapıyorsanız da sorumluluğunu baştan alın ve alacak kişilerle birliktelik yaşayın. Şu kabusu yaşamaya değer mi?
Ayrıca dalga geçmeden cevapladığınız için teşekkür ederimBöyle şeyler yapmayın. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için şu tüp bebek merkezlerine servet ödüyor. Çükten ağıza oradan onun ağzına oradan bilmem nereye.. Ben yaptığınızı kesinlikle doğru bulmuyorum ama yapıyorsanız da sorumluluğunu baştan alın ve alacak kişilerle birliktelik yaşayın. Şu kabusu yaşamaya değer mi?
Başta ciddi sormuyorsunuz sandım ama ciddisiniz sanırımMerhaba peki bu şekilde olur mu ?
Başta ciddi sormuyorsunuz sandım ama ciddisiniz sanırımsorunun altında doktorlar cevabını vermiş zaten bu şekilde sadece mikrop kaparsınız. Hamilelik olmaz.
Ayrıca dalga geçenlere kızmayın çünkü dalga geçilmicek gibi değil sorduğunuz soru.
Hadi vajina ağzına değmesi neyse ama ağızdan meni bulaşsa bile hamile kalamazsınız .
Peki o şekilde öpünce zevk suyu bulaşınca içeriye gidemez mi dilinde varsa ve vajinaya çok az soktuysa dilini gebelik olur muBaşta ciddi sormuyorsunuz sandım ama ciddisiniz sanırımsorunun altında doktorlar cevabını vermiş zaten bu şekilde sadece mikrop kaparsınız. Hamilelik olmaz.
Ayrıca dalga geçenlere kızmayın çünkü dalga geçilmicek gibi değil sorduğunuz soru.
Hadi vajina ağzına değmesi neyse ama ağızdan meni bulaşsa bile hamile kalamazsınız .
Abartma artık yaPeki o şekilde öpünce zevk suyu bulaşınca içeriye gidemez mi dilinde varsa ve vajinaya çok az soktuysa dilini gebelik olur mu
Dilinde varsa vajinanın girişine sokma olmaz mıAbartma artık ya
Sizin hayal gücünüzü benim aklım almazDilinde varsa vajinanın girişine sokma olmaz mı
Rica ederimAyrıca dalga geçmeden cevapladığınız için teşekkür ederim
Ama konuştuk ya senle bunlarıPeki dudaktan vajinaya değince vajina temizlenmezse kendi içine gidebilir mi
Ben içim rahatlasın diye biraz önce test yaptım negatif geldi 18 gün oldu doğru mudur ?Ama konuştuk ya senle bunları
Doğrudur anamBen içim rahatlasın diye biraz önce test yaptım negatif geldi 18 gün oldu doğru mudur ?
Doğrudur anam