asosyal bir insanım hayatımda 3-5 kişiden fazlası olmazBu kafayla seni feleğin çemberinden kolay geçirirler güzelim, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın
Bugün çok ağladım ve çok üzgün çok yorucu bir gün geçti ama şu yazdığına gülüyorum gerçektenyani en azından diğerlerine göre daha insan gibi yazmıssın +1
harıl harul sevişirken derken bu sitede sevişmeyen insan mı var bide gülüyorlar falanne değişik insanlarsınız sanki kendiniz yapmamışsınız gibi
valla inşallah bir gün aynı durumu yaşamazsın başka bir şey demiyorumya uşağım ben sana ne diyorum bunlar sevişemediğinden böyle. Seni kıskandı fesatlar
encami bunlar, daha suratlarında fuıfudi dolu, konuna gelmişler kavara yapıp duruyorlar...
HAJWHWJWJ DOKTOR BANA KALINIR DEDİ DIYORUM 3-5 DOKTOR SIZ HÂLÂ KALINMAYACAĞINI SANIN BŞDE CAHİL DİYİN DALGA GEÇMEYE ÇALIŞIYOR BİDEBen zevk suyundan hamileyim 30 haftalık. Üstelik sadece çamaşırlarımız vardı üstümüzden ama pamuklu kilottan kaçmış bir tanesi
Üstelik ertesi gün hapı içmiştim bilgin olsun bak hamile takvimim bile var şubat annesi olacağım.. napayım oluyormuş
Ha yani sen bakire hanım kızımız, zevkli sularda yüzüp ertesi gün hapı kullanıp gebe kalmış olabilir miyim derken çok mantıklı bir konu açtın da biz karşıdan nasıl göründüğünü söyleyince saçma sapan yorum mu yapmış olduk... Hmm ok.o zaman yazma sabahtan beri ne yazıyorsun seninle mi uğraşıcam senin o saçma sapan yorumun yüzünden buralara kadar geldi
Ama pamuklu kilot olmayacak of bunu daha kaç defa yazmamız gerekecekBen zevk suyundan hamileyim 30 haftalık. Üstelik sadece çamaşırlarımız vardı üstümüzden ama pamuklu kilottan kaçmış bir tanesi
Üstelik ertesi gün hapı içmiştim bilgin olsun bak hamile takvimim bile var şubat annesi olacağım.. napayım oluyormuş
Kız kalınır işte bende senin dediğini diyorum ben kaldım işte kanıtım var ??HAJWHWJWJ DOKTOR BANA KALINIR DEDİ DIYORUM 3-5 DOKTOR SIZ HÂLÂ KALINMAYACAĞINI SANIN BŞDE CAHİL DİYİN DALGA GEÇMEYE ÇALIŞIYOR BİDE
ne değişik insanlarsınız sanki kendiniz yapmamışsınız gibi
valla inşallah bir gün aynı durumu yaşamazsın başka bir şey demiyorum
tabi ya çok sevdim senibana hem seni sevdim diyip hem beddua mı ediyorsun : (
ablam ben emekliyim yahu. Bunlar emekli değil ama işte bunlarda da başka sıkıntılar var.
aramızda kalsın lütfen
Laylon mu olacaktıAma pamuklu kilot olmayacak of bunu daha kaç defa yazmamız gerekecek
kimseye küfür etmedim?Birazdan bir aydınlanma gelicek duvara carpicak
Birazdan kime ne dediğini anlayacak ama.is işten geçicek
tabi ya çok sevdim seni
kimseye küfür etmedim?
Laylon tabiiLaylon mu olacaktı
Zevk suyuyla hamile kalınır yav kalınmaz diyen kim. Doktora şeyi dedin mi ama sevişmedik, göbeğimden aktıysa diye soruyorum?HAJWHWJWJ DOKTOR BANA KALINIR DEDİ DIYORUM 3-5 DOKTOR SIZ HÂLÂ KALINMAYACAĞINI SANIN BŞDE CAHİL DİYİN DALGA GEÇMEYE ÇALIŞIYOR BİDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?