Öncelikle yanıtın iççin teşk canım.Ama içime hiç boşalmadı direk çekti bu durum da da var mı ihtimal?Evet ihtimal var
Ama ilk yazdığında önce çekti yazmışsın sonra geri devam ettik yazmışsınÖncelikle yanıtın iççin teşk canım.Ama içime hiç boşalmadı direk çekti bu durum da da var mı ihtimal?
Evet tam boşalma anında çekti...Boşaldıktan sonra kalkmadan tekrar beraber oldum 1-2 dkAma ilk yazdığında önce çekti yazmışsın sonra geri devam ettik yazmışsın
Çektikten sonra temizledi mi devam ettiniz
Kafamda deli sorular
Sperm bulaşması için:)Evet tam boşalma anında çekti...Boşaldıktan sonra kalkmadan tekrar beraber oldum 1-2 dk
Sperm bulaşması için:)
Tabîki eşimde düşünüyor.ortada kandırmaca filan yok.sadece biraz erken diye dşünüyordu.bence tam zamanı. Anladın mı canım?Nası yani eşin çocuk istemiyor ve sen adamı kandırıyosun? Bak tatlım iki kişi de istemezse bebek mutluluk falan getirmez..
Ewet hânımlâr başkâ bír fïkri olan yok mu?
Ben anlatamadım ta da farklı yansıttım galiba.Eşim de istemiyor değil aslında.Mesele bunu tartışmak değil mesele ve sorum gebe kalma ihtimalim nedir? Boşaldıktan sonra ereksiyon tam gitmeden 1-2 dk vajene temas etti orda da bulaşmış olabilir mi spremler?adetin geçtikten 15. günü ilişki yaşıyorsunuz. yani yumurtlama günün de.
ve geri çekildi diyorsun.
geri çekilme zaten korunma yöntemi değil.
zevk suyu ile sperm akmış olabilir.
ayrıca dışarı boşalması ereksiyonun bitmiş olması demek tekrar 1-2 dk durmasının mantığı nedir?
Sen bebek isterken eşin istemiyor. Emin ol gebe kalsan o babalığa hazır olmadığı için psikilojik sorunlar olacaktır. Bu oynuncak ya da ev eşyası değil tek taraflı karar alınacak.
Ama madem eşin de bebek istemiyor dışarı boşalma korunma yöntemi değil o da kondom kullanacak garantiye almak için.
Zevk suyu icinde sperm barindirir arkadasim ama tabiki sperm sayisi cok dusuktur.. ihtimal az dA olsa var.. bosaldiktan sonra tekrar iliskide bulunuldugunda, erkegin penisinin icinde sperm kalmistir ve o durumda da az da olsa hamilelik riski vardir..Ben anlatamadım ta da farklı yansıttım galiba.Eşim de istemiyor değil aslında.Mesele bunu tartışmak değil mesele ve sorum gebe kalma ihtimalim nedir? Boşaldıktan sonra ereksiyon tam gitmeden 1-2 dk vajene temas etti orda da bulaşmış olabilir mi spremler?
Teşekkürler canım yanıtın için.Şuan üzerinden 5 gün geçti.Bi belirti kasık ağrısı vs filan yok.Hemen belirti vermiyormuş zaten ama çok zor bi ihtimal bence de.Zevk suyu icinde sperm barindirir arkadasim ama tabiki sperm sayisi cok dusuktur.. ihtimal az dA olsa var.. bosaldiktan sonra tekrar iliskide bulunuldugunda, erkegin penisinin icinde sperm kalmistir ve o durumda da az da olsa hamilelik riski vardir..
Bencede hamile degilsindir... kafani mesgul etme... adet zamanin gecerse test yaparsin...Teşekkürler canım yanıtın için.Şuan üzerinden 5 gün geçti.Bi belirti kasık ağrısı vs filan yok.Hemen belirti vermiyormuş zaten ama çok zor bi ihtimal bence de.
Boşaldıktan sonra sperm kalıntıları vajene temas etti ama bilemiyorumTabiki hamile olabilirsin.devam ettik denişsin bir iki damlada olsa hamile kalmıs olabilirsin
Tabîki eşimde düşünüyor.ortada kandırmaca filan yok.sadece biraz erken diye dşünüyordu.bence tam zamanı. Anladın mı canım?
olucqgı varsa hamile kalma ihtimalin var tabii.Boşaldıktan sonra sperm kalıntıları vajene temas etti ama bilemiyorum