Zevk suyu ile gebelik help me:)

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
Merhaba hanımlar bir sorum olacaktı benim size.Eşimmle yeni evliyiz aslında ben çocuk istiyorum ama o şimdilik erken olduğu için pek yanaşmıyor.Adetimin 15.günü beraber olduk fakat tam boşalma anında geri çekildi, o ara elime biraz sperm bulaşmış olabilir vajinaya temas etti artı boşaldıktan sonra da bikaç dk ilişkiye devam ettik.Böyle bir durumda gebe olma ihtimalim var mı? Ynıt için teşekkürler...

Nası yani eşin çocuk istemiyor ve sen adamı kandırıyosun? Bak tatlım iki kişi de istemezse bebek mutluluk falan getirmez..
Tabîki eşimde düşünüyor.ortada kandırmaca filan yok.sadece biraz erken diye dşünüyordu.bence tam zamanı. Anladın mı canım?

Ewet hânımlâr başkâ bír fïkri olan yok mu?

adetin geçtikten 15. günü ilişki yaşıyorsunuz. yani yumurtlama günün de.
ve geri çekildi diyorsun.
geri çekilme zaten korunma yöntemi değil.
zevk suyu ile sperm akmış olabilir.
ayrıca dışarı boşalması ereksiyonun bitmiş olması demek tekrar 1-2 dk durmasının mantığı nedir?

Sen bebek isterken eşin istemiyor. Emin ol gebe kalsan o babalığa hazır olmadığı için psikilojik sorunlar olacaktır. Bu oynuncak ya da ev eşyası değil tek taraflı karar alınacak.
Ama madem eşin de bebek istemiyor dışarı boşalma korunma yöntemi değil o da kondom kullanacak garantiye almak için.

Ben anlatamadım ta da farklı yansıttım galiba.Eşim de istemiyor değil aslında.Mesele bunu tartışmak değil mesele ve sorum gebe kalma ihtimalim nedir? Boşaldıktan sonra ereksiyon tam gitmeden 1-2 dk vajene temas etti orda da bulaşmış olabilir mi spremler?

Zevk suyu icinde sperm barindirir arkadasim ama tabiki sperm sayisi cok dusuktur.. ihtimal az dA olsa var.. bosaldiktan sonra tekrar iliskide bulunuldugunda, erkegin penisinin icinde sperm kalmistir ve o durumda da az da olsa hamilelik riski vardir..

Zevk suyu icinde sperm barindirir arkadasim ama tabiki sperm sayisi cok dusuktur.. ihtimal az dA olsa var.. bosaldiktan sonra tekrar iliskide bulunuldugunda, erkegin penisinin icinde sperm kalmistir ve o durumda da az da olsa hamilelik riski vardir..
Teşekkürler canım yanıtın için.Şuan üzerinden 5 gün geçti.Bi belirti kasık ağrısı vs filan yok.Hemen belirti vermiyormuş zaten ama çok zor bi ihtimal bence de.

Teşekkürler canım yanıtın için.Şuan üzerinden 5 gün geçti.Bi belirti kasık ağrısı vs filan yok.Hemen belirti vermiyormuş zaten ama çok zor bi ihtimal bence de.
Bencede hamile degilsindir... kafani mesgul etme... adet zamanin gecerse test yaparsin...

Bence coook uzak ihtimal bosuna umitlenmeyin derim ben.millet her ay yumurtlama donemi hesaplayip siki calisiyor yine olmuyor.disari bosalma sonra devam etmeyle hamile kalirsaniz mucize gerceklesmis demektir.bosuna umitlenmeyin.siz istiyorsunuz diye olabilir demek isterdim uzduysemde kusura bakmayin ama sonra daha cok uzulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…