zevk almıyorum :(

weirdom

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
4
0
16
İstanbul
arkadaşlar ben 1 haftalık evliyim. eşimi çok çok seviyorum.
2 gün önce regl dönemi bitti ve denemeye başladık ama ben hiç ama hiç zevk almıyorum. sadece ön kısımdan (klitoris) etkileniyorum ve sadece oraya dokunmasını istiyorum. ama asıl yere geldi mi kasılıp kalıyorum, çok çok çok korkuyorum ve çok ama çok isteksizim. farklı pozisyonlar da denedik ama olmadı. yeteri kadar ıslaklık da oluyor aslında ama bırakın içeriyi, daha girişte kocaman duvar var sanki.. henüz hiçbir şey olmamasına rağmen şu an bile ağrı var. daha da ilerisini zorlasak ne olacak kim bilir..

ve işin aslı bu durum bana çok saçma geliyor. hiçbir şekilde zevk almadığım ve üstüne bi ton acı çektiğim bi eylemi yapmak istemiyorum...

hem asıl mesele -kadınlar için- önde değil mi, siz nasıl zevk alıyorsunuz, bu sorunu nasıl aştınız vs vs.
öyle bir soru işareti var ki zihnimde, öyle mutsuzum ki bir kadın neden acı dolu ve zevk almadığı bir şeyi ister/istemeli onu bile algılayamıyorum.

Arkadaşım merhaba,

Bu konu ile ilgili teknik destek almanı tavsiye ederim yoksa her günün zindan geçer ve kendi kendine bunalıma girersin. Yanlıs anlamayında vajinusmus olabilirsiniz ben doktor degılım fakat doktor tanıdığım var okuduğum bılgılerden oturu böyle bırsey soledim. Dilerseniz bir doktora yönlendirebilirim çünkü böyle bır durum varsa kendı kendınıze asamazsınız.Bu konuda ihtisas yapmış süper bir doktor tanıyorum...

merhabalar, hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
destek alsam iyi olabilir, evet.
2 gün sonra işe başlayacaktım. yeni mezun olmuştuk, ne hayallerle evlendim, birbirimizin hayatını kolaylaştıran, ideallerini gerçekleştirmede destekçi olan eşler olacaktık. bu mesele, benim için hiç ön planda olmayan bir şeydi. erkekler için öyle değil tabi.. şu iki gündür bunalıma girdim, hele ki buna benzer sebeplerle (erkekten kaynaklı) boşanan bir arkadaşımı da düşününce...

dedim ya, bir kadın neden ister bunu, onu bile algılayamıyorum, o kadar 'anlamsız' geliyor bu eylem bana.

bir doktora görüneyim ve işi 1 hafta ertelemeye çalışayım.
hanım doktor tavsiyeniz var mı istanbul'da?

weirdom hemen kendini kötü hissetme
ben 2 sene falan acıdan başka bişey anlamadım :)
kuruluk da vardı mesela bende.

bu biraz mental olarak hazır olmakla ilgili.
eşinin sabırlı ve anlayışlı olmasıyla ilgili.
görev gibi görmeyip doğaçlama olması daha iyi olabilir.

mail adresiniz var mı ? bilgi maili atayım

zeytinagaci 2 sene çok uzun bir süre değil mi? kendinizi nasıl motive ettiniz?
ya bu biraz yapıyla alakalı değil mi? ben her şeyimi mantıkla çözen biriyim. bu iş bana çok saçma ve mantıksız geliyor ve hiçbir şekilde motivasyonum yok. eşimi çok sevmek ve ona sarılıp onu öpmek beni motive etmiyor.

could şu adrese gönderebilirsiniz: mweirdom (at) g m ail

teşekkürler hanımlar.

Canım mail attım vermıs olduğun adrese .Soracağın bırsey olursa herzaman yardımcı olamaya calısırım fakat maılde de belırttıgım gıbı suan yazdığın seyler cok doğru gelmedı çıkmaza gırmışsın gıbı motıve etmemesı senınde motıve olmamandan kaynaklanıyor.yanı kendını sıkıosun . aksam oludugnda yınemı aynı ıskence ( öyle gördüğün için ) diyorsun oyüzden sana herşey anlamsız geliyor.Bak benım dedıgım doktoru randavu almadan once ara cebını kısaca konuyu anlat daha sonra kesınlıkle esınle bırlıkte gıt ılk bastan bunları aşmaya calıs sonra hayat sana gerçekten cok güzel gözükecek buna emınim.Bu esnada ama Allahımıza şükredelim nşallah bunuda atlatacaksın kardesım.
2 sene beklemekte uzun zaman ben okadar beklemeden tedavı olmayı tercıh ederdım Buda dip not :)

daha yeni evlisin anlamazsın bişey. bende 1 yıl olacak evleneli ilk zamanlar bende öyleydim hatta 1 ay yapamadık. ve daha yeni yeni alışıyorum arada hiç zevk almam arada bir zevk alıyorum daha. kendini rahatlat sıkma, acır korkusu aklına gelmesin o zaman zevk alıyosun. izleyebilirsen video falan izle aklını rahatlat biraz o an videodakiler aklına gelsin biraz açık konuştum ama ben öyle yapıyorum adapte olacaksın. yoksa bende de tık yok:)

ilk aylarda çok düzenli bir cinsel hayatım yoktu zaten.
ayda 1 falandı. (uzak bir ilişkiydi)
ve canım acıdığı için ikimiz de pek bişey anlamıyorduk.
zamanla farklı pozisyonlar ve kayganlaştırıcı destekleri ile ben de alışmaya başladım.
çok yavaş hareket ediyorduk özellikle olayın başında :)
sonra zaten sen de hissetmeye başlıyorsun.
klitoral uyarım şart.

kendine sadece mantıkla çalışan bir makine gibi bakma.
bu duyguların işi aslında.
nice hüsranla sonuçlanan denemelerden sonra biz yine de çok mutlu ve istekli olduk.

öncelikle geçmiş olsun...bu sorunu yaşayan milyonlarca kadın var ve çok azı kendi başına halledebiliyor...mutlaka profesyönel bir destek almalısınız....mesajlarınızda ağrılı bir eylem diye bahsetmişsin ve nasıl zevk alınır anlamıyorum demişsin aslında bu senin ve senin gibi sorun yaşayanlar açısından öyle görünüyor...

benim için çook ama çoook zevkli bir eylem olmazsa olmazım....tabiki ilk gece bende de çook az olmakla birlikte ağrı oldu ama inan okadar az kii sanki duvar var gibi geliyordu,olunca bumuymuş korktuğum dedim:) sonuçta bekareti gitti diye ölen duymadım hiç:) neysee sonraki sevişmelerimizde ağrı olmayacağını bildiğim için daha rahattım ama ufak çaplı ilk girişte oldu yine ama çook normal ve sonra ıslaklık ta oldukça zevk aldım:) hatta şimdi hamileyim ve biraz riskli bir hamileliğim var diye düz duvarım doğuracağım ve lohusalığımın geçeceği günü iple çekiyorum sırf eski libidolu gecelerime dönmek için çünkü benim için sex olmazsa olmazımm ve çoook ama çoook zevk aldığım birşey umarım sen de bu zevki yaşarsın birgün....

kusura bakma ama sende nasıl abartmışsındur bi daha 1 haftalık diyosun oda adetle geçmiş daha 2 günde ne zevk alacaksınöyle hemen hayallerim yıkıldı bunalıma girdim ne yaazaten bu günler zor olur zevk alma işi sonradan gelirben sana bişey diyimmi biz tam 1 yıl tam anlamıyla ilişkiye giremedik sende yine ıslaklık oluyomuş bende asla olmazdı tek korkum ve derdim çekeceğim acıydıillaki zor günlerdi ama ne öyle bunalıma girdim nede hayat anlamsız geldi1 yl sonra dr a gittik emla isimli bi krem verdi kolayca oldu ve o ay hamile kaldımsanada tavsiyem dr a sor ve kullan tek kullanmada iş bitiyor

biz 5 yılı devirdik daha yeni zevk almaya başladım ve hiç orgazm olmadım
çok acelecisin
dur daha 1 hafta ne ki
1 haftaya rağmen ıslaklık olşumuş ve klitoristen etkilenmişsin
daha ne bence bu çok çok iyi bi rakam
sen takma kafaya bu dediğimi de yaz kenara çok iyi gidiyosunuz zamanla acı gier zevk kalır sen yeter ki ıslanmayı başar
şu anda misyoner pozisyonla girin ilişkiye en az acı veren pozisyondur kendisi

şu konuları görünce dehşete düşüyorum acaba ben de mi olamıcamm diye :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…