• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zerviks sıvısı ve yumurtlama

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kizlar simdi serviks sivisini okudum nette arastirdim da ne kadar cok sivi akiskan ise o zaman yumurtlama döneminmis ayiptir söylemesi bende de öyle akio gidiyor camasirima sok sivi su gibi seffaf acaba gercekten yumurtlama dönemim mi cunku ovu testide positif gösteriyor

Ama bugün be yarın benim bat ım:bicak:

Yani bi ikigun icinde adet zamaninsa ovi. Test pozitifse sen yinede degerlendr ama testi tekrarla yine pozitif cikmaya devam ederse gebelik testi yap cnm :KK66:

Merhaba bende 10 gündür ovulation testi yapıyorum hep negatif adetimin 18 günü 28 gün adet oluyorum normal mi?

Merhabalar ben cok acil bi cevap istiyorum kizlar evliyim esim suan cezaevinde yaklasik 3 sene olucak gecen ay pembe oda uygulamasi var cezaevlerinde ona gittim 4 kez korunmasiz iliski yasadik adet takvimlerimin gosterdigine gore tam yumurtlama tarihimde gittim onceden cok gecikmeli adet gorurdum ama 2 sene once ölü dogum yaptim ondan sonra hep duzenli gitti bi tek pembe odaya gitmeden onceki ay biraz gecikmem oldu o kadar sag kasigimda arada bi batma var sizce o kadar uzun aradan sonra hemen hamile kalmis olabilirmiyim

Back