• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zerovita zayıflama çayı

derya01demir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
2
1
1
36
Merhabalar zerovita zayıflama çayı bu aralar çok pöpüler internette baya bir etki yaptığı söyleniyor kişiye özel hazırlanıyor diye yazıyor sayfalarında bitki tozları ile yapılıyormuş kullanan arkadaşlar varmı memnun kalanlarlar varmı yazarsanız sevinirim

Bu arkadaş memnunmuş, iğne ipliğe dönmüş.
Canım benimle de zerovita dan emir bey ilgilendi gerçekten çok ilgili ama diger ekip üyeleri ilede görüştüm hepsi sagolsunlar yardımcı oldular ben çok memnumun 3 kavonozumu kullanıyorum hiçbir şikayetim yok şükürler olsun kilo verimimde gayet güzel tadında bir sıkıntı yaşamadım ben normalde hiç içemem bitki çaylarını ama bu portakal aromalı, daha öncede çok ürün kullandım hiç faydasını göremedim Allah razı olsun bu çayı yapanlardan ben kendi adıma çok teşekkür ederim hayalim olan kilolara ulaşmamda yadımcı oldukları için

Gerçi siz tanışıyordunuz değil mi :süslü: Emir beye selam söyleyin :KK3:

Merhaba ben bu çayı kullandım benimle oradan emir bey diye biri ilgilendi özel olarak hazırladılar ve ben bir kutuda 6 kilo verdim gerçektende tavsiye ederim ben sizin şikayetlerinizi bilmem ama ilgili insanlar yardımcı oldular çok memnunum herkesede tavsiye ederim

Back