• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li spriz Antalya bulumas..

kıkançlıktan çaat diye çatlayan üue :umursamaz:
temmuz 2 haftası kısmetse ordayım yaa:sinifsinif: yine kaçırdım tühh:gitme:

eylul,sen gel senin içinde yaparız bir buluşma...:1hug:
kankam seninle bulusmak cok guzel olacak :asigim:

yuzyuze gorusmek herseyden daha guzel olacak :asigim::1hug:

var mi sende de heyecan :jeyyar::kedi:

olmazmı,yerimde duramıyorum..sürekli evde sizden bahsediyorum arkadaşım gelcek. arkadaşım gelcek.diye diye,,
seninlede buluşmak çok güzel olacak..:utangac: özellikle ilk görüşmemizi çok merak ediyorum..yerimseniben

hayin dağ ciceği lülülülülülü
gelemeyeceğimizi bilmiyormusunda bulusma yapıyorsun :olmaz: kıskandım simdi catlarım ben laelaelaelaelae
ama sizi bir arada görmek ayrıca seni görmek opuyorumnanaktan cok güzel olucak hadi buluşun bir an önce eğer yakın olsam gelmeyi cok isterdim kaydirigubbakcemile4

tatlım zeppi senin için öperim.. sarılırım...:1hug:sana özel pozlar veririz...yerimseniben

zepp gelir de ben gelmezmiyim kısmetse ordayım...............

Yettim geliyom ben de kaçırmam

cuvcuvum besam :asigim: sizleri gormek cok guzel olacak

Arkadaşlar konuyu açmamla dışarı çıkmam bir oldu..
yeni girdim eve..
harika yorumlar yapmışınız..
gönül isterdiki tüm kk'lı hanımlar dostlar birlikte olalım..
zepp hayranları benim heyecanımı anlayamazzsınız.
kk sayesinde önce arkadaş,sonrada kanka olduk..
onu çok seviyorum.:kedi:yaşasın kk:enbuyukkk:
yeşilim ablam teşekkür ederim sizlerinde gözü aydın olsun...opuyorumnanaktan

olmazmı,yerimde duramıyorum..sürekli evde sizden bahsediyorum arkadaşım gelcek. arkadaşım gelcek.diye diye,,
seninlede buluşmak çok güzel olacak..:utangac: özellikle ilk görüşmemizi çok merak ediyorum..yerimseniben

cicegim 23 haziran da biliyorsun otele giris yapacagiz soyle biraz bronzlasalim :jeyyar:
sendeyim bilmem artik neler hazirlarsin bizim icin :kedi::asigim:

Bende merak ediyorum kanka bana bak sakin cok heyecan yapma
amannnn :1rolleyes::roflol:
malum aramizda cooooooooooooooooookk yas farki var delikafadulden:roflol:

cuvcuvum besam :asigim: sizleri gormek cok guzel olacak

cicegim 23 haziran da biliyorsun otele giris yapacagiz soyle biraz bronzlasalim :jeyyar:
sendeyim bilmem artik neler hazirlarsin bizim icin :kedi::asigim:

Bende merak ediyorum kanka bana bak sakin cok heyecan yapma
amannnn :1rolleyes::roflol:
malum aramizda cooooooooooooooooookk yas farki var delikafadulden:roflol:

heya ben çok yaşlıyımya heyecandan kalpden gidermişim:mymeka:...sen merak etme kankam.. hayırlı yolculuklar .sağlıkla kavuşalım inş..:gitme::1hug:
cicegim bak yesilim ablam ne sormus :mymeka:
ben bilsem hemen yazardim ama bilmiyorum :sm_confused:

her zamanki gibi acemilik :roflol:
ama halletim yeşilim ablamın sayesinde.a.s.

arkadaşlar. buluşmayı Polis evinde yapar bakarsınız.. her zamanki buluşma mekanımız aşiyan cafeye kaça biliriz.. iki adımlık yer..onu o gün konuşuruz.. zeppi alır kaçırırız...
ama kesin buluşma yeri ve saati polis evi saat 13,30:lepi::sm_cool:

arkadaşlar. buluşmayı Polis evinde yapar bakarsınız.. her zamanki buluşma mekanımız aşiyan cafeye kaça biliriz.. iki adımlık yer..onu o gün konuşuruz.. zeppi alır kaçırırız...
ama kesin buluşma yeri ve saati polis evi saat 13,30:lepi::sm_cool:
kaydirigubbakcemile3alir kacarim seni haa :roflol:

sabaha karsi cikacagiz kankam :asigim: hazirliklar tamam sayilir su veletler izin verirse delikafadulden

sana dag havasi getirecegim aklimda o :roflol::1rolleyes:
bi' damacana :roflol:

zepp sen beni öldürcenmiiiiiiiiiii.:roflol::roflol:
sakın yolda damacananın akapagını açma.. dağ havası gitmesin...:roflol:sositososito

Yaaaaaa ne kötüsünüz bende sizlerle olmayı çok isterdim ama olsun,sanki sizin yanınızda bende varmışım gibi olacağım emin olun,sizleri bir arada görmek için sabırsızlanıyorum,ikinizide öpüyonum.dilerim herşey kalbiniz kadar güzel olur.

Yaaaaaa ne kötüsünüz bende sizlerle olmayı çok isterdim ama olsun,sanki sizin yanınızda bende varmışım gibi olacağım emin olun,sizleri bir arada görmek için sabırsızlanıyorum,ikinizide öpüyonum.dilerim herşey kalbiniz kadar güzel olur.

canim tsk ederim :asigim::1hug:
ins. seninle de birgun bulusuruz canim
ha bu arada seni ararim bulustugumuz da cicegimle :jeyyar:

ayyyy ufff delikafaduldençok heyecanlandım ya okuyunca arkadaşlar.hihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool: İmrenerek bakıyordum şu buluşma resimlerine anneme diyordum Antalya buluşmayacakmı ki diye.İnşallah gelebilirim ya canlarım hepinizi çok merak ediyorum ama aksi gibi o gün de Konya dan ailem geliyor bana.Onlarıdamı getirsem ne yapsam acabaCADIARZUsenağlama.UUfff kaçarmı ya.:gitme: Bende diyorum Antalya dan kimse yokmu ki.:1hug:

Back