- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Bak yukarda alıntıladığım sayfayamı giriyorsungeldim geldim butayı biliyorm ama nasıl yapılıyordu unuttum
kopyala yapıştır yapınca resim hareketsiz çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yukarda alıntıladığım sayfayamı giriyorsungeldim geldim butayı biliyorm ama nasıl yapılıyordu unuttum
kopyala yapıştır yapınca resim hareketsiz çıkıyor
ivittttttttttBak yukarda alıntıladığım sayfayamı giriyorsun
Dur bide ben deniyeyim
foruma choremeden mi giriyorsun?Ben yapamadım ya kopyaladım yapıştırdım acilmiyo link olarak cikiyo
linkte olmayıp burda olan hareketlileri nasıl yapacaz ?foruma choremeden mi giriyorsun?
benim kullandigim tarayicida emojinin üzerine basılı tutunca bi menu aciliyor. orda "copy image url" yaziyor.oraya basinca emojinin linki kopyalanmış oluyor. sonrada ustte ki resim şeklinde buton varya oraya basiyorum 8 şeklinde bi link kopyalama yeri var oraya kopyalayip ekle diyorum ve emoji ekleniyor.linkte olmayıp burda olan hareketlileri nasıl yapacaz ?
ayy evet evet anladım thankssssssssssssssssbenim kullandigim tarayicida emojinin üzerine basılı tutunca bi menu aciliyor. orda "copy image url" yaziyor.oraya basinca emojinin linki kopyalanmış oluyor. sonrada ustte ki resim şeklinde buton varya oraya basiyorum 8 şeklinde bi link kopyalama yeri var oraya kopyalayip ekle diyorum ve emoji ekleniyor.
anlatmasi uzun ama yapmasi kolay
her tarayicida cikmiyor ama. ben mozillada denedim oluyor. ben baska bir tarayici kullaniyorum amaayy evet evet anladım thankssssssssssssssss
durun sizi dumanalti edeyimayy evet evet anladım thankssssssssssssssss
çözdüm çözdüm al sana balon vereyimdurun sizi dumanalti edeyim
Kopyala değil yeni sekme aç var yada bağlantıyı kopyala var:)Bağlantıyı kopyala yoksa yeni seçme aç linki.kopyala:)Ben yapamadım ya kopyaladım yapıştırdım acilmiyo link olarak cikiyo
Evet kuzumforuma choremeden mi giriyorsun?
Tamam bide öyle deniyim ablacımKopyala değil yeni sekme aç var yada bağlantıyı kopyala var:)Bağlantıyı kopyala yoksa yeni seçme aç linki.kopyala:)