- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
Bozuldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozuldum ben
Yasak değil de sen minnossunNiye yasak mı
Yasak değil de sen minnossun
HanimKelesimiGetir abla gel gel buraya bu sayfaya tıkla içerde emoji bölümleri var bir bölüm gözüne çarpıcaktır zatenYourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Smileys-emoticons and animated picturesyoursmiles.org
HAbibte gel buraya bu linke tıkla bak içerde neler varYourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Yok +18 varVirüs falan yok dimi
Kabul etmiyor yaaa opps bir hata var diyorYok +18 var
Nasıl yani.Kabul etmiyor yaaa opps bir hata var diyor
Çaldım lazım olur
sweetgirlcandy canımcım buraya gir sonra kategoriler var love friend gibi ordan görüntüyü aç de linkini kopyala hani fotoğraf yükleriz ya oraya gel ve zincir kutucuğu var ona tıkla ve linki oraya kopyalaYourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Teşekkür ederim cancağızımsweetgirlcandy canımcım buraya gir sonra kategoriler var love friend gibi ordan görüntüyü aç de linkini kopyala hani fotoğraf yükleriz ya oraya gel ve zincir kutucuğu var ona tıkla ve linki oraya kopyala
Çok sağol canım ben de öğreneyimNiloyatospikk kuzuumm bu topikte öğrendik biz de
YourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Sagol canim kıyamam yerini tarif etmişyildizsavascisi burayı oku kuzum site burası
Rica ederimSagol canim kıyamam yerini tarif etmiş
Jou kuzum buraya gir, buradan istediğin kategoriye gir. Beğendiğin gifi tikla ustte linki cikacak, onu kopyala. Ikinci üç noktanin yanindaki tabloyu tıkla, zinciri tekrar tikla linki yapıştır. PaylaşYourSmileys.org - Download smileys, web icons, glitter pictures for free or copy and paste to your message
Sen birtanesiiiiiiiiinnnnnnnnnJou kuzum buraya gir, buradan istediğin kategoriye gir. Beğendiğin gifi tikla ustte linki cikacak, onu kopyala. Ikinci üç noktanin yanindaki tabloyu tıkla, zinciri tekrar tikla linki yapıştır. Paylaş