- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
Merhaba arkadaslar ..
onecelikle dag cicegim bunlar sana canim benim a.s.
ve arayan ,dualarini eksik etmeyen arkadaslarima a.s.
25 kasim gunu saat 08:40 da dunyaya geldi ikinci oglus ;Emre Deniz'im :asigim:
Cok guzeldi ...
sezeryanla dogum yaptim ama spinal sezeryan ;bebegimin dunyaya gelisini gordum cok guzeldi :asigim:
tum hamis arkadaslarima tavsiye ederim (tabi sezeryanla dogum yapacaklara )
ilki genel anestezi idi bu farkli olsun istedim ve cok memnun kaldim ...doktorumdan ameliyat sirasinda muzik dinlemek istedigimi soylemistim sagolsun kirmadi ;muzik dinleyerek ;sohbet ede ede dogurdum :))
pazartesi gunu 20 gunluk olacak bebegim teyzeleri ...:ecrin_bebek:
pazartesinden sonra aranizadim ...acikcasi iki cocuk zahmetli ama bir o kadar da guzel ...
yogun ve yorgun 20 gun gecirdim ...
hepinizi cok opuyorum a.s.
Bu arada foto isteyen arkadaslarima sunu soylemek istiyorum ;nazara cok inanirim ...fotolari profilime ekleyecegim kusura bakmayin ,genel yayinlamayacagim :asigim:
onecelikle dag cicegim bunlar sana canim benim a.s.
ve arayan ,dualarini eksik etmeyen arkadaslarima a.s.
25 kasim gunu saat 08:40 da dunyaya geldi ikinci oglus ;Emre Deniz'im :asigim:
Cok guzeldi ...
sezeryanla dogum yaptim ama spinal sezeryan ;bebegimin dunyaya gelisini gordum cok guzeldi :asigim:
tum hamis arkadaslarima tavsiye ederim (tabi sezeryanla dogum yapacaklara )
ilki genel anestezi idi bu farkli olsun istedim ve cok memnun kaldim ...doktorumdan ameliyat sirasinda muzik dinlemek istedigimi soylemistim sagolsun kirmadi ;muzik dinleyerek ;sohbet ede ede dogurdum :))
pazartesi gunu 20 gunluk olacak bebegim teyzeleri ...:ecrin_bebek:
pazartesinden sonra aranizadim ...acikcasi iki cocuk zahmetli ama bir o kadar da guzel ...
yogun ve yorgun 20 gun gecirdim ...
hepinizi cok opuyorum a.s.
Bu arada foto isteyen arkadaslarima sunu soylemek istiyorum ;nazara cok inanirim ...fotolari profilime ekleyecegim kusura bakmayin ,genel yayinlamayacagim :asigim: