• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zenginler erkek doğuruyor...Yoksul kadınların çocukları ise kız doğuyor!...

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
bebek-resim5preview.jpg

Hollandalı bilim adamları tarafından yürütülen araştırmalar zengin ve sağlıklı kadınların çocuklarının erkek, yoksul kadınların çocuklarının ise kız olduğunu ortaya koydu.

Groningen Üniversitesi uzmanlarına göre kadınların genlerini doğan bebeğe taşımak için en elverişli durum erkek çocuk sahibi olmaları. Yani stressiz, sıkıntısız, zengin ve sağlıklı bir yaşam süren kadınların şansı daha yüksek.

Ekonomik durum ile kız ya da erkek çocuk arasında çok yakın bir ilişki var. Cinsiyette çevre ve yaşam şartlarının da etkisi olduğu belirtildi.

ve bu da benim araştırmam:CüvCüv:

:ecrin_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleme:
AMA TÜRK ıNSANI ıÇıN DE AYNI ŞEY GEÇERLı OLURMU Kı

malum bizler biraz rahat olduğumuz için

kız erkek durumu bırlıkte olma sekıllerıne gore de degısıyor denıyor
bu durumda etkı eden mılyon tane faktor varken
zengının sudur fakırın budur demek mantıklı mı bılmıyorum

allahin isine karisilmaz
kiz olsun erkek olsun
saglikli sihatli olsunlarda
annemde durmadan ikinci cocugu reglinin bilmem su gününe dogru yapta erkek olsun diyip duruyo
nekadar dogru bilmem ama
cocuk yapmaya hele bi karar verelim askimizin meyvesi olsunda kiz erkek hic farketmez
zenginler erkek fakirler kiz orta halliler ne doguruyo ya töbe töbe :)
ikiz ücüzmü acaba :)

allahin isine karisilmaz
kiz olsun erkek olsun
saglikli sihatli olsunlarda
annemde durmadan ikinci cocugu reglinin bilmem su gününe dogru yapta erkek olsun diyip duruyo
nekadar dogru bilmem ama
cocuk yapmaya hele bi karar verelim askimizin meyvesi olsunda kiz erkek hic farketmez
zenginler erkek fakirler kiz orta halliler ne doguruyo ya töbe töbe :)
ikiz ücüzmü acaba :)

meleğim reglinin 16. 17. ve 18. günü hamile kalınca erkek olmasının yüksek olma ihtimalinin bilimsel olarak açıklaması var....

bilimsel açıklaması;
Y kromozomu taşıyan erkek sperm diğerinden daha hızlı hareket eder, ancak X kromozomu taşıyan (kız ) sperm de diğerinden daha uzun yaşar.

buna göre erkek sperm yumurtaya ilk olarak ulaşsa bile içeri girmeye gücü yetmiyormuş....kız (X) spermler sağlam yumurtanın içine çok daha rahat girebiliyorlarmış...

reglinin 16. 17. ve 18. günü yumurta çatlamaya çok yakınlaştığından erkek (Y) sperm yumurtanın içine rahatlıkla dalabiliyorlarmış...

işte erkek spermin daha hızlı hareket etmesi ve regliye yakınlarken yumurtanın kırılgan olması sebebiyle erkek çocuk olma olasılığı yüksek.

wowwwwwwwwwww hic bu denli aciklama görmemisdim melegim annem anlatiyoduda mutlaka erkek olsun diye
ben ikisinede raziyim acikcasi pasa gönlümüz nezaman isterse ozaman yapalim artik y mi elini cabuk tutar x mi bilemem ama saglikli sihatli olsunda kiz erkek hic farketmez
fakat yukarda allah var erkek evladiminda olmasini isterim hem kiz hem erkek fena olmazdi hani yani :)
canimsin vakit ayirip bana aciklama yaptigin icin saolasin melegimzemuszemusopuyorumnanaktan

Enteresan bi araştırmaymış.CADIARZU
Ozman bizimkiler orta halli bir aile kaydirigubbakcemile3 bir erkek bir kız :)

bebeğin cinsiyetini baba belirler. bu araştırmada neden kadınların ekonomik gücünden bahsetmişler pek anlamadım açıkçası...

beslenme ya da yaşam kalitesi; bebeğin cinsiyetini etkileyebilir de erkekler açısından değerlendirilmeliydi bence...

buarada konuyla alakasiz olcak ama
kimi erkek vardir esi kiz dogurdumu onu suclar basina kakar durur ya yüzüne vuru sanki ayipmis sucmus gibi sükretmeyi bilmez demezki rabbim eli ayagi düz saglikli sihatli evlat verdi ve anneyi esini suclar demezki kimisi evlat hasretiyle yanip tutusuyo
anneanem hep der ne ekersen onu bicersin diye cok dogru bir laf cünkü erkek eker kadin bicer bence
erkekden cikar es anne adayi 9ay boyunca tasiyicilik yapar yavrusuna onu gözü gibi korur kol kanat gerer daha anne karnindayken
ay sardusum beni aff et nolursun konunu asla dagitmak istemezdim
ama suan aklima geldi cok hassasim bu konularda hele anne olali
ya bir defasinda sahit olmusdum doguracagin yine kiz diilmi diyen birine allahim akil fikir versin böylelerine

benım eşimde kız cocuk ıstıyo 2. ye arastırma yapcakmıskaydirigubbakcemile3

arastırma da col ılgınc ılk defa duyuyorumbenneyaptımki

Son zamanlarda hep kız çocuk dünyaya geliyor, benim çevremde ve duyduklarım öyle en azından, ekonomik krizden dolayı mı acaba.. gamyoncuiremsu
Ben de kıyamet alametlerine yoruyodum (kadınlar kız çocuk doğuracak, erkek nesli azalacak deniyor ya) :1ninca:kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar benim bir kızım bir oğlum var ikiside adet dönemim bitince ilk günlerimde hamile kaldım sağlıklı olsunda erkek olsun kız olsun farketmez hayırlı evlatlarımız olsun yeter bence gün mün farketmiyor

arkadaşlar benim bir kızım bir oğlum var ikiside adet dönemim bitince ilk günlerimde hamile kaldım sağlıklı olsunda erkek olsun kız olsun farketmez hayırlı evlatlarımız olsun yeter bence gün mün farketmiyor

mutlaka öyle ama biz şimdi işin o yönü ile değil bilimsel yönü ile ilgileniyoruza.s.

Back