- Konu Sahibi PembePamuk
Selam
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç doğal durduğunda, ışıl ışıl parladığında, temizlik hissi verdiğinde daha ne olsun ki? hangi renk olursa olsun Daha bugün pazarda iki tane teyze gördüm saçları sarıya boyalıydı, ama o sarılar öyle kötü duruyordu ki hele boyaya boyaya da baya bi yıpranmış sanırım sert ve bakımsız görünüyorlardı içiden dedim ki ah teyzem ah..
aman canım sende zengin gösteren renk mi olurmuş :) 2 tane arkadaşım var birinin saçı mavi siyahtı diğerininki ise sarı. vee hatunlarda bu renkler o kadar güzel ve alımlı duruyorduki. neyse saçları mavi siyah olan arkadaşım sarıya boyattı. aman allahım kız resmen yaşlı kadınlara döndü.heleki fönsüzken bir saç bu kadar mı kötü durur. bide makyaj yapmadığı zaman canavar gibi oluyrdu.tekrar siyaha döndü. diğer sarışın olan arkadaşım kızın saçı fönsüzken bile güzel duruyr. çünkü renk kıza çok güzel gidiyr.bazen makyajsızken bile inanılmaz hoş oluyr. bence en zengin renk sana yakışan renktir derim ben
kesinlikle sarı saç insanı zengin gösterir. Saçlarım sarıyken ayda bir cüzdanımı yankesicilere kaptırırdım ordan biliyorum :)))
kesinlikle sarı saç insanı zengin gösterir. Saçlarım sarıyken ayda bir cüzdanımı yankesicilere kaptırırdım ordan biliyorum :)))