Saç Uzatma Yöntemleri Zencefille Saç Uzat!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya ben uzaktayim
Nerden bulucam kök zencefili yaa?
Bende toz olani var kaynatip süzsem olmazmi acaba:sm_confused:

hülyalı bu bilgi için teşekkürler bişey sorucam kök zencefili ne kadar kullanıcaz bir seferde? birde şampuanın içine doğum kontrol hapı ezip katıyolarmış bu yöntem de saçı uzatıyomuş duyan veya uygulayan varmı acaba?

uzamaya faydasını gören arkadaşlarım yazabilirler mi?...

ay bn zencefili deneyim diyorum kolay ve pratikkk umarım etki eder :smiley-cool:

slm kıslar bnde yeni katıldım aranızayorumları okudum süprler ama bişi sorcam sonuçları neden yazmıo kimseyalvarıoruz yanekaydirigubbakcemile3 ya bide şu var;ben turplu suyu 15gündür gün aşırı denedim ama hiiç uzama yapmadı bnde en son yapışımda vazgeçtim dedim artık..şimdi bu zencefili tek halde kullananlar varmı?ben bitek bunu uygulucam dienler olmuş ama sonuç yazan yook:Saruboceq: napmamı önerirsiniz?* (dolapdada 2tane kocaman turpum kaldı heueheueh)) napim yani,hadi bi el atıverin banada:mymeka:

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:dance:merabalar..bende denicem hem zencefili hemde turplu suyu bakalım ne olaak inş yararı olur bide bişi sorcam arkadaşlar bilen varsa susam yağı saçta ne işe yarar ve nasıl kullanımı olur.zencefilide toz halinde yaptın denemek maksadıyla kök zencefil aldım bakalım onuda denicem nasıl olucak.soruma cevap verirseniz ayrıca teşekkür ederima.s.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım:sm_cool:saçlarımın uzamasını çok istiyorum benim saçlarım kıvırcık turplu suyu kullanıyorum bu konuyu okuduktan sonra zencefilede başlamak istedim ama saçlarım kıvırcık oldugu için olumlu bir etki yaparmı sizce?fisfisfis

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz canlarım Şeniz
bende bu ara aksattım yine başlıcam zencefilli suya :lepi:
yapanlar sonuçları yazmayı unutmasın bakim :jeyyar:
bitanem kıvırcık dalgalı düz farketmez her saça iyi geliyo bu meret kaydirigubbakcemile3

ooo süper bişey hemen yarın deniyecegim sonuçları yazarım kızlar hülyalı cevabın teşekkürlera.s.

hülyalı arkadaşım hoşbuldukkaydirigubbakcemile5 peki sen nezamandır yapıyorsun ve uygulamanın neticelerini söylermisin hem turp hem zencefilin?ara vermiş olsanda başladığın zamanla şimiki saçın nekadar fark ediyor:uhm:

canım ben bu aralar yapamıyorum ne yazıkki ama kullandığımda çok farketti
birde turplu suyla birlikte kullanmıştım ben

merhaba kızlarrr benimde bir sorum olacaktı.yaza düğünümüz var yakın bir akrabamın
kına gecesinde saçlarm açık olucak ama istediğm model için saçımın daha çoook uzaması gerek.
şuan öne getirdğimde tam göğüs hizasında.bu zencefil&turp olayına şimdi başlasam hazirana kadar belime
yaklaşabilir mi acabaa..?sizin sonuçlarınız gayet iyi görünüyor.hepinize kolay gelsinn upuzuunn saçlara
kavuşuruz inş=)) :Saruboceq:

:enbuyukkk:merhaba arkadaşlar..bende bugün turplu su ve zencefil bakımı yapcam bakalım..sonuçları yazarım..beni bekleyin anacıığğıımmmm..:teytey:

merhaba arkadaşlar..ben evvelki gün turplu su ve yumurta sarısı karışımını uyguladım saçlarıma ve beklettim 2 saat kadar.saçlarımı şampuanladıktan sonra zencefilli su karışımını da durulama suyu olarak kullandım ve çıktım banyodan..saçlarımda hoş bi parlaklık oldu..tabi uzaması konusunda daha çok erken..bugün yine turplu suyu yapıcam bakalım..bir müddet düzenli olarak uygulamayı düşünüyorum..inşallah işe yarar..ama ilk izlenimim denemeye değer arkadaşlar..:lepi:

Merhaba arkadaşlar, herkes kullanacağım yada kullanıyorum yazmış ama kimseden net bir cevap yok, bu başlık açılalı aylar olmuş bu formülle saçları uzayan var mı yok mu bunu anlayamadım.Yalnızca tek bir kişi uzadığını söylüyor başkada kimseden ses yok

dün saçlarımı 5 parmak kestirdim uçları çok cansızdı senağlama turplu ve zencefilli suya güvendiğim için kestirdim kullanalı 1,5 ayı geçti ve çok memnunum yeni başlayan arkadaşlar hemen vazgeçmesin saçların uzadığını belli bir zaman sonra farkediyosunuz yerimseniben

arkadaslar merhaba.bu zencefılı ben 1kez kaynattım yaptım köklerı atmadım,aynı köklerı tekrar kaynattım rengı felan yıne aynı cıktı.acaba faydası olur mu

bu zencefil beni çok pis hapşurtuyo yaa, karabiber gibi, -tatlicadiarzu- deli olcam

bu zencefil beni çok pis hapşurtuyo yaa, karabiber gibi, -tatlicadiarzu- deli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…