- 29 Ekim 2022
- 63
- 38
- 29
- Konu Sahibi Bellagla234
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dediğiniz gibi yaptım fakat stoklarda kalmadığı için fiyat bilgisine ulaşamıyoruz dedilerZeni arayıp koduyla birlikte sorsanız onlar kendi ürünlerini bilirler.
Dediğiniz gibi yaptım fakat stoklarda kalmadığı için fiyat bilgisine ulaşamıyoruz dediler
Değil mi.. bilen biri çıkmazsa dediğiniz gibi yapayım. SağolunEe bana saçma geldi .. satmak isteseniz neye göre alacaklar ? Zen genelde alınan fiyatın yarısına geri alıyor ürünü. Satacak gibi sorsanız 2 ile çarpıp alınan fiyatı bulabilirsiniz.
Şimdi düzenleyip ekledimKolyenin fotografini paylasmaniz mumkun mu? Sertifikadan pirlantanin buyuklugu, yekpare mi oldugu belli olmuyor.
20-25.000 TL arasi bir fiyata satilirdi diye tahmin ediyorum. Uzman degilim; alici ve kullaniciyimŞimdi düzenleyip ekledim
sağolun yorumunuz için.20-25.000 TL arasi bir fiyata satilirdi diye tahmin ediyorum. Uzman degilim; alici ve kullaniciyim
Hiç pırlantam olmadı20-25.000 TL arasi bir fiyata satilirdi diye tahmin ediyorum. Uzman degilim; alici ve kullaniciyim
Hiç pırlantam olmadı
Hiç pırlantam olmadı