Zellda bugun dogumdaaaa

Lentecik

Yasamak cok guzel!
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
797
11
643
Kırşehir
Arkadasimiz zellda bugun hatta suan dogurmustur sanirim,,,,Nolur dualarimizi esirgemeyelim,,,
ALLAH yardimcisi olsun butun doguranlarin ve doguracaklarin!
Seni ve minik kizimiz Ecrini sagsaglim bekliyoruzz canim...!
a.s.a.s.a.s.
ZELLDANIN AGZINDAN YASADIKLARI
Selam kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Evet dogurdum Allaha sukur ama uzunca bir sure giremedim cunku cok zor gunler yasadim hala kendimde degilim ama daha iyiyim Allaha sukur.

Hala acilma olmadigi icin doktor Sali gunu hastaneye girisimi yaptirdi birinci gun acilma olmasi icin ilac verdiler ikinci gunde suni sanci yapilacakti acilma olmasi icin o yapilan ilacin etkisi olmadi ertesi gun acilma falan yoktu sonra suni sanci verdiler sancilar fazlalasinca epidural istedim cunku doktor suyumu patlattiktan sonra dayanalicak gibi degildi ama ondan once hemsire bana baska bir igne yapti serumun icine o beni uyuttu arada bir kendime geliyordum ama agzimi acip konusamayacak kadar kendimde degildim konusmaya calisiyordum ama sesim cikmiyordu ve atesim vardi 38.5 derece olmus atesimi dusurmeye calismislar ben aksama dogru kendime geldim saat 4 gibi acilma 10 santim olmus bende baski hissi oldu bebek gelmeye hazir deyip doktoru cagirdilar cok mutluydum sonunda kizim geliyordu inat etmisti cunku 40 haftalik olmustum ama gelmeye niyeti yoktu.Doktor geldi ikinmaya basladim hic sorun yasamadim 10 dk sonra kizim dogdu ama bembeyazdi ve hic aglamiyordu hemsireler aldilar ugrasiyorlardi ben neden aglamiyor dedim doktora bebek iyi hersey yolunda dediler sonra aglamaya basladi bende agladim onunla birlikte ama mutluluktan.Sonra hemsireler dokktora yogun bakim unitesini cagirmamiz gerek dedi noluyor dedim sorunmu var yok dediler sadece kontrol icin cagiriyoruz ama ben anladim bir sorun vardi bebegim bembeyazdi ne pembe ne mor hic renk yoktu ,sonra yogun bakimdan geldi doktorlar hemsireler kalkip yerimden bakmak istedim belki ben ona sarilirsam iyi olur dedim yogun bakim doktoru bana sorular sormaya basladi hamileyken hangi ilaclari aldin kanama oldumu hic hamileliginde antibiyotik aldinmi gibi sorular sordu.Gayet saglikliydim bende bebekte hersey yolundaydi hamileligim boyunca yapilan testlerde hicbir sorun cikmamisti.Kizimi goturduler yogun bakima kendime gelir gelmez indim kucucuk ellerinde bir suru boru ayaklarinda borular benim hayalimde bu yoktu cok mutlu sekilde gitmistim ne sorun olabilirdi ki 40 haftaliktim zaten bebegim gelisimini coktan tamamlamisti bende dogurup ertesi gunu evime gidecektim ama oyle olmadi.Ikinci gun kizimi gormeye indim bu arada beni de hastaneden cikarmadilar bende cikana kadar serumlar yedim doktorlardan biri esimle benim yanima geldi durumunu soylemek icin.Birkac doktor arkadasimla ayni fikirdeyiz memenjit olmus olabilir beyni hasar gormus olabilir hemen omuriliginden sivi almamiz gerekiyor gerekli testlerin yapilmasi icin kaybedecek zaman yok cunku hareketleri menenjit belirtileri veriyor demesiyle benim dunyam yikildi ne yapabilirdim evet demekten baska Allaha yalvarip lutfen olmasin Allahim dedim ben senden hep hayirlisini istedim dedim hamile kalmadan once bile Allahim eger hayirlisiysa bana cocuk ver dedim yoksa hic cocugum olmasin dedim ama ne gelirse Allahtan gelecekti ve sonuc ne olursa olsun hayirlisi demekki buydu.O kadar ignelerden serumlardan sonra bir de omuriliginden sivi almalari gerekiyordu minigim nasil aci cekecekti kimbilir bu islem sirasinda cok agladim doktor 5 dk lik bir islem dese bile sen onu gel bana anlat.Kagit imzaladim doktor gidip islemleri yapmaya iniyorum dedi 15 dk sonra gulerek odaya geldi islem bitti hersey cok iyi gecti sivi temiz iltihap gorunmuyor ama labaratuar sonuclarini bekleyecegiz dedi olsun genede doktorun bunlari soylemesi bile biraz icimi rahatlatti.Ama ertesi gun nasil olacakti sonuclar gelene kadar zaman nasil gececekti ne yemek ne icmek ne uyku hepsi haramdi kizimdan iyi haberlerini alana kadar.Bir yandan zaman cabuk gecsin diyordum bir yandan hic zaman gecmesin ya sonuc kotuyse diyordum.Bu duygulari Allah hic kimseye yasatmasin cok zordu.Kizim enfeksiyon kapmisti iltihap vardi vucudunda ama enfeksiyonu bulamiyorlardi kan testlerinde enfeksiyonun adi bulunamadi.Beni 3 gun sonra taburcu ettiler ama kizim kalacakti ya 1 hafta ya 21 gun omurilikten alinan suyun sonucuna bagliydi.Ertesi gun hastaneye sonuclari ogrenmeye gittik doktorlar su an icin temiz ama ilk 24 ve 48 saat onemli diyorlardi o yuzden 1 gun daha beklemeliydim kesin sonuc almak icin.Bugun de hastanedeydik 48 saat gecti ve kizimin test sonuclarinin temiz oldugunu soylediler baska bir mutluluk yoktu onume dunyalari serseler bu kadar sevinmezdim hicbirsey umurumda degildi kizimdan baska hicbirseyin degeri yoktu.Kizim her gecen gun daha iyiye gidiyor verilen serumlar igneler vucudunu guclendirdi cok sukur Allahima normale dondu hatta bugun emzirdim o kadar guzel bir duyguyduki parmagimi simsiki tuttu emerken hic birakmadi kizim annesine guc verdi o yuzden bugun cok cok iyiyim taburcu etmelerini bekliyorum belki sali ya da carsambaya cikabilir dediler.

Dilerim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ve isteyen herkese saglikli bebekler versin benim yasadiklarimi yasamasin.

Hamileler dikkatli olsun cok mecbur kalmadikca disardan tuvalete gitmeyin disardan yememeye calisin.Benim kaptigim enfeksiyon sonucu Ceylinimde annesinden enfeksiyon kapmis lutfen cok dikkatli olun ben cok cok dikkat ettigim halde boyle bir olay yasadim ama simdi demekki daha dikkatli olmaliymisim diyorum.

Biliyorum cok uzun oldu ama size derdimi yasadiklarimi anlattim icim rahatladi gibi hissediyorum cunku cok daha iyiyim gucluyum ve kizimda her gecen gun daha da iyiye gidiyor paylasmak istedim.Dogum animda dua edenlerden Allah razi olsun biliyorum sizin dualarinizla iyiyim ve bugun size burdan iyi haberlerimizi verdim.

Ceylanmelek canim arkadasim sana da ayrica tesekkur ederim Allah oglusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.Tabiki ayrica butun hamileler icin ayni dualarim gecerli

Son düzenleme:
Allah yardimcisi olsun .. insAllah sag salim dogum yapmistir .. iyi haberlerini bekliyoruz zellda ..

Yaa aksiligee bakin yaa noluyo bu siteye,,,,Tam arkadaslardan haber alacagimiz zaman sohbet kalkiyo,nete zor giriliyoÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Selam kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Evet dogurdum Allaha sukur ama uzunca bir sure giremedim cunku cok zor gunler yasadim hala kendimde degilim ama daha iyiyim Allaha sukur.

Hala acilma olmadigi icin doktor Sali gunu hastaneye girisimi yaptirdi birinci gun acilma olmasi icin ilac verdiler ikinci gunde suni sanci yapilacakti acilma olmasi icin o yapilan ilacin etkisi olmadi ertesi gun acilma falan yoktu sonra suni sanci verdiler sancilar fazlalasinca epidural istedim cunku doktor suyumu patlattiktan sonra dayanalicak gibi degildi ama ondan once hemsire bana baska bir igne yapti serumun icine o beni uyuttu arada bir kendime geliyordum ama agzimi acip konusamayacak kadar kendimde degildim konusmaya calisiyordum ama sesim cikmiyordu ve atesim vardi 38.5 derece olmus atesimi dusurmeye calismislar ben aksama dogru kendime geldim saat 4 gibi acilma 10 santim olmus bende baski hissi oldu bebek gelmeye hazir deyip doktoru cagirdilar cok mutluydum sonunda kizim geliyordu inat etmisti cunku 40 haftalik olmustum ama gelmeye niyeti yoktu.Doktor geldi ikinmaya basladim hic sorun yasamadim 10 dk sonra kizim dogdu ama bembeyazdi ve hic aglamiyordu hemsireler aldilar ugrasiyorlardi ben neden aglamiyor dedim doktora bebek iyi hersey yolunda dediler sonra aglamaya basladi bende agladim onunla birlikte ama mutluluktan.Sonra hemsireler dokktora yogun bakim unitesini cagirmamiz gerek dedi noluyor dedim sorunmu var yok dediler sadece kontrol icin cagiriyoruz ama ben anladim bir sorun vardi bebegim bembeyazdi ne pembe ne mor hic renk yoktu ,sonra yogun bakimdan geldi doktorlar hemsireler kalkip yerimden bakmak istedim belki ben ona sarilirsam iyi olur dedim yogun bakim doktoru bana sorular sormaya basladi hamileyken hangi ilaclari aldin kanama oldumu hic hamileliginde antibiyotik aldinmi gibi sorular sordu.Gayet saglikliydim bende bebekte hersey yolundaydi hamileligim boyunca yapilan testlerde hicbir sorun cikmamisti.Kizimi goturduler yogun bakima kendime gelir gelmez indim kucucuk ellerinde bir suru boru ayaklarinda borular benim hayalimde bu yoktu cok mutlu sekilde gitmistim ne sorun olabilirdi ki 40 haftaliktim zaten bebegim gelisimini coktan tamamlamisti bende dogurup ertesi gunu evime gidecektim ama oyle olmadi.Ikinci gun kizimi gormeye indim bu arada beni de hastaneden cikarmadilar bende cikana kadar serumlar yedim doktorlardan biri esimle benim yanima geldi durumunu soylemek icin.Birkac doktor arkadasimla ayni fikirdeyiz memenjit olmus olabilir beyni hasar gormus olabilir hemen omuriliginden sivi almamiz gerekiyor gerekli testlerin yapilmasi icin kaybedecek zaman yok cunku hareketleri menenjit belirtileri veriyor demesiyle benim dunyam yikildi ne yapabilirdim evet demekten baska Allaha yalvarip lutfen olmasin Allahim dedim ben senden hep hayirlisini istedim dedim hamile kalmadan once bile Allahim eger hayirlisiysa bana cocuk ver dedim yoksa hic cocugum olmasin dedim ama ne gelirse Allahtan gelecekti ve sonuc ne olursa olsun hayirlisi demekki buydu.O kadar ignelerden serumlardan sonra bir de omuriliginden sivi almalari gerekiyordu minigim nasil aci cekecekti kimbilir bu islem sirasinda cok agladim doktor 5 dk lik bir islem dese bile sen onu gel bana anlat.Kagit imzaladim doktor gidip islemleri yapmaya iniyorum dedi 15 dk sonra gulerek odaya geldi islem bitti hersey cok iyi gecti sivi temiz iltihap gorunmuyor ama labaratuar sonuclarini bekleyecegiz dedi olsun genede doktorun bunlari soylemesi bile biraz icimi rahatlatti.Ama ertesi gun nasil olacakti sonuclar gelene kadar zaman nasil gececekti ne yemek ne icmek ne uyku hepsi haramdi kizimdan iyi haberlerini alana kadar.Bir yandan zaman cabuk gecsin diyordum bir yandan hic zaman gecmesin ya sonuc kotuyse diyordum.Bu duygulari Allah hic kimseye yasatmasin cok zordu.Kizim enfeksiyon kapmisti iltihap vardi vucudunda ama enfeksiyonu bulamiyorlardi kan testlerinde enfeksiyonun adi bulunamadi.Beni 3 gun sonra taburcu ettiler ama kizim kalacakti ya 1 hafta ya 21 gun omurilikten alinan suyun sonucuna bagliydi.Ertesi gun hastaneye sonuclari ogrenmeye gittik doktorlar su an icin temiz ama ilk 24 ve 48 saat onemli diyorlardi o yuzden 1 gun daha beklemeliydim kesin sonuc almak icin.Bugun de hastanedeydik 48 saat gecti ve kizimin test sonuclarinin temiz oldugunu soylediler baska bir mutluluk yoktu onume dunyalari serseler bu kadar sevinmezdim hicbirsey umurumda degildi kizimdan baska hicbirseyin degeri yoktu.Kizim her gecen gun daha iyiye gidiyor verilen serumlar igneler vucudunu guclendirdi cok sukur Allahima normale dondu hatta bugun emzirdim o kadar guzel bir duyguyduki parmagimi simsiki tuttu emerken hic birakmadi kizim annesine guc verdi o yuzden bugun cok cok iyiyim taburcu etmelerini bekliyorum belki sali ya da carsambaya cikabilir dediler.

Dilerim Allah kimsenin kucagini bos birakmasin ve isteyen herkese saglikli bebekler versin benim yasadiklarimi yasamasin.

Hamileler dikkatli olsun cok mecbur kalmadikca disardan tuvalete gitmeyin disardan yememeye calisin.Benim kaptigim enfeksiyon sonucu Ceylinimde annesinden enfeksiyon kapmis lutfen cok dikkatli olun ben cok cok dikkat ettigim halde boyle bir olay yasadim ama simdi demekki daha dikkatli olmaliymisim diyorum.

Biliyorum cok uzun oldu ama size derdimi yasadiklarimi anlattim icim rahatladi gibi hissediyorum cunku cok daha iyiyim gucluyum ve kizimda her gecen gun daha da iyiye gidiyor paylasmak istedim.Dogum animda dua edenlerden Allah razi olsun biliyorum sizin dualarinizla iyiyim ve bugun size burdan iyi haberlerimizi verdim.

Ceylanmelek canim arkadasim sana da ayrica tesekkur ederim Allah oglusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin.Tabiki ayrica butun hamileler icin ayni dualarim gecerli.

zelldaa ablacim ... ay okuyunca sevineyimmi agliyayimmi bilemedim ya
allahim ceylinimizi sana bagislamis yaa baskaa ne istiyeyim..
ay yazcak bisi bulamadim SENII COK SEVDIGIMI BILIYORSUN ABLACIMMMM ...
Hem gecmis olsun hemde gözün aydin ablalarin en güzeli :) öpüyorum kocamannnn

Onceliklee tebriklerrrr...
Canim cookk gecmis olsun...Sukur hersey daha iyi bi sekilde yoluna girecek...Ilk zamanlar bu turr vakalar oluyorr iste ama sonucu guzel olsun...Sara menenjit vs vs ...allah daha kotusunden korusun...
Dermansiz dert vermesin rabbim!
Bende ilk dogdugumda normal degilmisim 1hafta hastanede kalmisim,annem neler cektim senden der sabahlara kadar agladim der...ama bak iste geldim burdayim,yasiyorum,essek kadar oldum:))) Dualarimiz butun butun insanliga...Allahh saglik huzur mutluluk nasip etsinn cumlemizee,yavrularimizi bize bagislasin!
Isteyen herkesedee annelik duygusunu tatdirsinsin!
Benim icin op inatci kizin Ecrini...a.s.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın. ınşallah sağlıkla, mutlu, huzurlu, analı-babalı büyür miniğiniz. Rabbim hepimizin evlatlarımızı bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah.

cnm benim çok zor günler saatler yaşamışsın rabbim mükafat olarak bebegini ceylinimizi saglıkla hastaneden çıkarmayı nasip etsin inşallah cnmm dualarımız seninle cnm benim keşke elden gelse canverilir omelegin ugruna kardeşim inş bundan sonra güsel haberlerle bekliyoz seni ceylinle boy boy fotolarınla nazar degdi kuşum sana öpüyorum kocaman

oyyy kuzummm benimm yaa kıyamam ben sana kızına ölürüm sizee yaa cok kötü oldumm kardeşimsinnn yaa sana ceylinime ve eşine bir ömür mutluluklar diliorumm hep mutlu olun yüzünüzz hepp gülsünn inşallahh

Canım cok zor günler gecirmişsin.Sükür hersey yoluna girmiş.Cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün canım...

Canım benim çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün insallah..tebrik ediyorum.Ecrini ve seni Çok öpüyorum.kendine ve bebeğe çok iyi bak öp benim için :1hug: Merak içindeydım ancak bugun yazabildim.Kızımdan pek fırsat olupta pc basına gecemıyorum.HEp onunla ilgileniyorum..dönünce bol bol konusuruz bitanem..Çok öptüm:asigim:

İnanamıyorum yaa canım benim neler yaşamışsın salya sümük aglıyorum şuan Allahım korusun ikinizide bundan sonra bir sorun yaşatmasın işallah teyzesi yesinn onuuu off çok kötü oldumm

Açılsın şu sohbett artık yaaa benim en deger verdiğim insanlardan biridir zellda kardeşim gibi seviyorum onu olanlardan kaç gün sonra haberim oldu sohbeti geriii istiyoruzz mafoldumben

Canim dostum, ceylanmelek linki yazmis bana nefesimi tutarak okudum. Biliyorsun tasindik yeni evimize kac haftadir ugrasiyorum kosturmalarim var. Ama aklimdaydin siteye de giremedim birsuru problem olmus zaten girilmiyormus da. Nefesimi tutarak okudum tum yazdiklarini. Cok buyuk bir sinav vermissiniz sekercim. Allah minnos kizini bagislasin. Esinle yavrunla hep saglikli ve mutlu olun.

Sen kendini suclama sakin. Biliyorsun, konustukta bunu hep, yasadigimiz kita ne yazik ki turkiye gibi degil. Hijyen kosullari kiyaslanacak gibi degil. Evlerimizde mutlkak hijyen var ama disarisi tam bir kaos. O yuxzden mikrop sen ne kadar dikkat etsende bir sekilde bulasmis, cok uzuldum...

Ama hepsi geride kaldi canikom, sen kendine gel, bebisinizi mis gibi civil civil kucaginiza alin Insallah. 41 kere Masallah Zellda sana nazar da degd saaniyorum.

Opuyorum yavrukusumu da seni de!

Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın. İnşallah sağlıkla, mutlu, huzurlu, analı-babalı büyür miniğiniz. Rabbim hepimizin evlatlarımızı bizlere sağlıkla bağışlasın inşallah.

gecmiş olsun kendinize ii bakın ananlı babalı büyüsünnnn:)

Canım cok zor günler gecirmişsin.Sükür hersey yoluna girmiş.Cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün canım...

Canlarim benim cok tesekkur ederim sizleri cok seviyorum Allah kimseye yasatmasin diyorum bana da birdaha gostermesin.Su an cok iyiyiz evimize geldik kizim yanimda az once emzirdim oyle etrafina bakiyor.8 gundur baska bir yerdeydi simdi evin kokusu farkli ses yok gurultu yok alismaya calisiyor sanirim.Yogun bakim unitesinde cok bebek var onlari her gordugumde sukrettim kizim en azindan onlardan daha iyiydi ve annelerine sabir vermesi icin her seferinde Allaha dua ettim.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.O kadar kucuk dogan bebekler vardi ki orda sanki agactan dusmus kus yavrusuna benziyorlardi Allahim onlara ve annelerine dayanma gucu versin onlarda benim kizimi ordan saglikli bir sekilde cikardigim gibi anneleriyle ciksin ordan dedim.Dedigim gibi hayalimde dogum yapip ertesi gunde hastaneden taburcu olmak vardi ama hersey Allahin ttakdiri bunlari yasamak varmis.Benimde boyle bir dogum hikayem oldu Allah bu gunleri aratmasin.

Sizleri optum :teselli:

canım cok geçmiş olsun bende diyordum niye bu kızdan hiç haber yok diye neyseki sonucuna cok sevindim valla inşallah herşey daha güzel olacak bundan sonra buda sizin imtihanınızmış demekki Allahım hepimizin yavrularını bizere bağışlasın...moralini yüksek tut canım dualarım sizinle beraber sohbet edeceğmiz günleri bekliyoruz oğluşla...dahada güzel haberlerini bekliyorum...Allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…