Gedmis olsun kas altimi yapildi kas ustumu genelde kas ustu olunca boyle rahat geciyorarkadaşlar dün 12 de ameliyata girdim 2 gibi çıktım. çok korkuyordum burda da defalarca dile getirdim. 230 cc takıldı, dikleştirme de yapıldı. bir gram ağrım sızım yok. kollarım kısıtlı değil, kaldırıyorum herşeyi, hareketlerim kısıtlanmış değil. anormal bir durum olabilirmi herkes ağrıdığını yazmış burda. serumla ağrı kesici verdiler, bir de gece ağrı kesici iğne yaptırdım. tek olumsuz yön, ameliyattan sonra bişiler yedim ve sürekli kustum yediğim ve içtiğimi. şuan bomba gibiyim avmde gezebilirim. acaba cc küçük diye mi rahatım?bir de 46kilo girdim 51 kilo çıktım ptesiye kadar iner mi bu ödem?
Masallah size ne guzel cok ozendim boyle ameliyatlar okuyunca cesaret geliyorkas altı, teşekkürler ama kas üstü aslında zor geçiyormuş
tamamen şans ve bünye işi. bugün 4.günüm tüm gün avmde gezdim. sadece uyuması zor.Masallah size ne guzel cok ozendim boyle ameliyatlar okuyunca cesaret geliyor
Merhaba zekeriya hocaya bende yuz germe oldum bende protez var su an onu kucuk taktirip yeniden diklestirme yaptirmak istiyorum sonuvunuzu merak ettim resimleriniz varmi?arkadaşlar dün 12 de ameliyata girdim 2 gibi çıktım. çok korkuyordum burda da defalarca dile getirdim. 230 cc takıldı, dikleştirme de yapıldı. bir gram ağrım sızım yok. kollarım kısıtlı değil, kaldırıyorum herşeyi, hareketlerim kısıtlanmış değil. anormal bir durum olabilirmi herkes ağrıdığını yazmış burda. serumla ağrı kesici verdiler, bir de gece ağrı kesici iğne yaptırdım. tek olumsuz yön, ameliyattan sonra bişiler yedim ve sürekli kustum yediğim ve içtiğimi. şuan bomba gibiyim avmde gezebilirim. acaba cc küçük diye mi rahatım?bir de 46kilo girdim 51 kilo çıktım ptesiye kadar iner mi bu ödem?
Sargıda hala, 9 gün oldu ameliyat olalı ama çok memnunum.Merhaba zekeriya hocaya bende yuz germe oldum bende protez var su an onu kucuk taktirip yeniden diklestirme yaptirmak istiyorum sonuvunuzu merak ettim resimleriniz varmi?
Yüz germeden memnun kaldınız mı çok ağrı oluyor muMerhaba zekeriya hocaya bende yuz germe oldum bende protez var su an onu kucuk taktirip yeniden diklestirme yaptirmak istiyorum sonuvunuzu merak ettim resimleriniz varmi?
Evet cok memmunum sadece gidimda hala biraz yaglanma var onu gidip aldirmam gerek ekim ayinda..agrim olmadi sadece ameliyat cikisi bas agrisi gecti sonra ve migde bulantisi fenaydi ilk geceYüz germeden memnun kaldınız mı çok ağrı oluyor mu
Evet kas alti daha agrili oluyo haliyle kas ayrilip protez araya koyuldugu icinGedmis olsun kas altimi yapildi kas ustumu genelde kas ustu olunca boyle rahat geciyor
Hoca sonuç gösteriyor mu?Evet cok memmunum sadece gidimda hala biraz yaglanma var onu gidip aldirmam gerek ekim ayinda..agrim olmadi sadece ameliyat cikisi bas agrisi gecti sonra ve migde bulantisi fenaydi ilk gece
eger karar verirsem bende protezlerimi cikarip dijlestirme yapacam ama bi turlu sonuc goremedim
Muhakak gosteriyodur izni olanlari ama venbyurt disindayimHoca sonuç gösteriyor mu?
Merhaba sargilar cikmistir fotograf varmi ?Sargıda hala, 9 gün oldu ameliyat olalı ama çok memnunum.