Zekai Tahir Burak hastanesi'nde VIP odalarda doğum yapan var mı?

Bayanlar bugün hastanedeydim alabildiğim kadar bilgi aldım. Vip doğum odaları kesin olarak kalkmış,başhekimlik gelen taleplerle de ilgilenmiyormuş hastane çalışanları bile 'hayır' yanıtı alıyorlarmış. Tekli sisteme geçilmiş;tek tip oda ve günlük oda ücreti 90 lira. Eşlerin giriş çıkışları artık kesin çizgilerle çizilmiş ziyaret saati dışında giremiyorlarmış. Bunu duyduktan sonra görevli personelle atışmaya başladım,gece doğum yaparsak adam çocuğunu görmek için ertesi günü mü bekleyecek dedim,rica edersiniz durumlar uygunsa belki dedi... Sancımızı yalnız çekebileceğimiz herhangi bir seçeneğimiz yokmuş topluca sancı çekmeye mahkummuşuz. Peki bu sistemin yanlış olduğunu siz görmüyormusunuz dedim insan baştan korkuyor o kadar kadını birarada sancı çekerken görünce dedim ve üstüne azar işittim : empati yapmalıymışız (!) hepimiz aynı durumdaymışız falan filanmış. Ha bir de açık açık söylediler aman aman bi ilgi beklemeyin diye. Yani durum bu. Acaba tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bi hastane var mı acaba ? :)

vay bee.. halbuki dışardan bakıldığında çok profesyonel ve lüks bir hastane gibi görünüyordu.. ben de doğumu orada yapmayı düşünüyordum ama söyledikleri şeyler şaşırttı beni :S ankarada başka bir yer yok mu yav

Hadi ya..
Ben de özele para verip memnun kalmayınca acaba zekai tahiri mi düşünsem diyordum ama bunları duyunca zor.
Zaten çalıştığım için haftaiçi sürekli izin alarak kontrole teste gitmem zor, evime de uzak.
Bir de üstüne böyle muamele ediyorlarsa vay halimize

bende zekai tahiri düşünüyordum doğum için ama tereddütlerim oldu vip odalarının kaldırıldığını düşününce... Yenimahalle devlet hastanesine de iyi diyorlar ama bilemedim zekai tahir kadar donanımlımıdır.bilgisi olan varsa paylaşsın lütfeeeeen

ben de z t.b düşünüyordum doğuma ya kötü olmus vip odaların kalkması e ne yaptın sen nereye gittin merak ettim.bende araştırayım başka nere olabilir diye bilgiler için sağolasın.

hanımlar 5 gün önce ztb de sezaryenle bebeğim dünyaya geldi Allah' a çok şükür. hasta bakımının iyi olduğunu düşünüyorum. o açılardan bi şikayetim olmadı. ben özel odada kaldım 2 gece. şikayetçi olduğum konulara gelince; doğumdan sonra yakınlarımla görüşmem vakit aldı. doğumdan sonra yoğun bakım odasına alındım. 11 den 13:30 a kadar oradaydım. saat sanırım 2 de özel odaya geçtim. görüş saati 2:30 da bitiyordu. yani eşimle yarım saat birlikte olabildik. ertesi güne kadar bebeği bi daha göremedi.

bir de iyi ki orada normal doğum yapmamışım diyorum. ameliyata alınmadan önce 10 dakika sancı çekenlerin odasındaydım. kabus gibiydi. özel hastane olsa kendi odanda sancı çekersin, eşin yanında olur, annen yanında olur. ama orda herkes tek başınaydı ve pek memnun görünmüyorlardı diyeyim.

Allah herkese kolaylık versin, bir avazda kurtarsın hanımlar.

canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt bebeğini. uzman doktor mu girdi sezaryene yoksa hoca falanmı? yanında refakatci kalmadımı?vip odaların kaldırıldığını yazmışlardı, sen vip de kalmışssın ne kadar ödedin?

teşekkür ederim. uzman dr. girdi. refakatçim vardı. annem kaldı yanımda. benimki vip oda değil özel odaydı. 90 lira ödedik. vip oda yok.

bende dun zekai tahırdeydım başhekımlık polıkıliğine gıdıyorum fetal eko için bır üst kata cıktık orda kı odalar sanırım özeldı tek yatak refakatcı ıcın bır 3 lu kanape bırde bebeğin beşiği vardı gayet guzel ve temız gorunuyordu yanlarında refakatcılerıde vardı

Son zamanlarda zekai tahirde doğum yapan arkadaş var mı acaba. Özel odada tuvalet var mı? VIP odayı geçen hafta sorduğumda vardı ama durum ne bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun çok kararsızım. 38.haftadayım

Iyi gunler mesajinizi yeni gordum bende bu konuda bilgi almak istiyidum acaba bana yardimci okurmusunuz ztbde mi dogum yaptiniz nasildi vip odayami girdiniz biraz anlatabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…