Tüp Bebek Merkezleri Zekai Tahir Burak hastanesin de tüp bebek yaptıran var mı ?

6-7 ay geçti üzerinden normal yolla da 2 defa günümden geçtim sonra açıldım. Doktorlar iyi öyle çokda İlgi beklemiyordum ama iyiydi. Sonuçta devlet hastanesi. Ücretli ile raporlu arasında çok bu fark yok ilgiden yana. Sonuçta prosedür herkese aynı işliyor. Allah evladını hayırlı evlatlardan eylesin. Sizin ilk tedavide probleminiz neydi???
Amin inşallah.bende beklemedesin sandim.inşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin.evet cnm ilk denemede oldu şükür.1yasindayken dogal yolla hamile kaldim ama kürtaj oldum kalbi durdugu için.2senedr istiyrz olmuyo malesef.sperm sornumuz var cnm.hareket hiz

[QUOTE="elif ece 007Valla cnm ben aramıştım.maksimum 8 9 bin dedi.minumum nekadr bilmiyorum.yaptircakmisin sen.
evet yaptıracagim arıyorum cvp veren yok tlfna bilgi alamadım 3 4 bin diye tahmin ediyordum eğer 8 9 bnse coruma gideceğim

Ben Aralık 2015 de tedavi oldum. 1.sınıf 2 embriyo nakledilmesine rağmen sonuç olumsuz oldu. Sonra Ankara'da Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm. En son Şişli Memorial'de Aylin Pelin Çil ile tedavimi olumlu sonuçlandırdım. 71 doğumluyum. Çok az bir ihtimal olmasına rağmen şimdi 10 aylık bir kızım var. Tüm bu deneyimlerden diyebilirim ki kesinlikle Zekai Tahir'de tedavi olmayın. Doğru düzgün labaratuvar, emriyolog ve tüp bebek doktorları yok....Psikolojinin yıpranmasının dışında bir işe yaramıyor. Benimle ileri yaşda olduğum için "bırak bu işleri" "paranı boşuna harcama" şeklinde bile konuştular. Haklı olabilirler ama bu cümleleri sarf etmeleri için 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor. İlk önce kendi eksiklerinin farkına varıp alt yapı ve bilgi eksikliklerini giderdikten sonra bu işlere girmeliler bence. Ama doğum takibimi orada yaptırdım. Çok iyi ve çok özverili bir ekip. Doğum için kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'nin en iyi hastanesi bu konuda bence.

Ben Aralık 2015 de tedavi oldum. 1.sınıf 2 embriyo nakledilmesine rağmen sonuç olumsuz oldu. Sonra Ankara'da Kubilay Vicdan'da tedavi gördüm. En son Şişli Memorial'de Aylin Pelin Çil ile tedavimi olumlu sonuçlandırdım. 71 doğumluyum. Çok az bir ihtimal olmasına rağmen şimdi 10 aylık bir kızım var. Tüm bu deneyimlerden diyebilirim ki kesinlikle Zekai Tahir'de tedavi olmayın. Doğru düzgün labaratuvar, emriyolog ve tüp bebek doktorları yok....Psikolojinin yıpranmasının dışında bir işe yaramıyor. Benimle ileri yaşda olduğum için "bırak bu işleri" "paranı boşuna harcama" şeklinde bile konuştular. Haklı olabilirler ama bu cümleleri sarf etmeleri için 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor. İlk önce kendi eksiklerinin farkına varıp alt yapı ve bilgi eksikliklerini giderdikten sonra bu işlere girmeliler bence. Ama doğum takibimi orada yaptırdım. Çok iyi ve çok özverili bir ekip. Doğum için kesinlikle tavsiye ederim. Türkiye'nin en iyi hastanesi bu konuda bence.
Çok şükür ki olmuş bebeginiz.benim ilk denemede tuttu.4yaşında oğlum çok şükür.2.için napsam onu düşünüyorum.raporsuz mu kaptırmıştıniz peki

Zekai tahir de ki tüp bebek merkezi hakkı da bilgi verir misiniz? Arkadaşlar,Olumlu sonuç alan varmı?doktorların ilgisi nasıl?

X