Tüp Bebek Merkezleri Zekai Tahir Burak hastanesin de tüp bebek yaptıran var mı ?

ben de zekai tahire başladım yeni.Evrak işlemlerim tahlilerim bitti.şimdi tekrar gidip iğne ve diğer işlmelere başlanacak.

Ben şehir dışından gelicem çok evrak hazırlanıyor mu ? Ama benim raporum yok Raporsuz olacak

Sorun neydi sizde? Ben aradım Sperm hareket sorunu olduğu için herşey 2 milyar tutar en fazla dediler.
Pko var canim bende rahim filmi histereskopi sperm testi hersey normal uc yil olcak hic gebelik olusmadi nisanda genetik tarama icin kan verdik haziranin ilk haftasi sonuc cikcak insallah o da temiz cikar 27 haziranda tup bebege baslicaz devlet karsiliyor tup bebegi ama ilaclarin bi kismini biz vercekmisiz o da ne kadar tutar hic bi bilgim yok seninki de devlette mi olcak yani raporlu mu 2000 tl dediler

Pko var canim bende rahim filmi histereskopi sperm testi hersey normal uc yil olcak hic gebelik olusmadi nisanda genetik tarama icin kan verdik haziranin ilk haftasi sonuc cikcak insallah o da temiz cikar 27 haziranda tup bebege baslicaz devlet karsiliyor tup bebegi ama ilaclarin bi kismini biz vercekmisiz o da ne kadar tutar hic bi bilgim yok seninki de devlette mi olcak yani raporlu mu 2000 tl dediler
Raporum yok benim herhalde öyle dedi. Sperm hart sorunu olduğundan %80 ni devlet karşılıyor. Nette numarasi var bilgi alabilirsiniz daha ayrıntılı. Ben özelde yaptırcam iki embriyo istiyorum

Raporum yok benim herhalde öyle dedi. Sperm hart sorunu olduğundan %80 ni devlet karşılıyor. Nette numarasi var bilgi alabilirsiniz daha ayrıntılı. Ben özelde yaptırcam iki embriyo istiyorum
Anladim hayirlisi olsun insallah yarin arayacagim artik tesekkurederimm

z.t.b nasıl bı hastane başarıları çokmu azosperm için neler yapılıyo merak ediyorum kımse yokmu.özelde iki kez tup bebek yaptırdım negatıf sonuclandı.lutfen yardımcı olurmusunuz

Mrh kızlar umarım cvp veren olur.ben raporsuz ztb ta tup bebek yaptırmak istiyorum.acaba nekadar tutar ilaclarla birlikte.şehir dışından gelcem için nekadar sürede yaparlr merak ediyorum.fikri olan varmi

Merhabalar Ben Zekai Tahir Burak'ta Tüp Bebek Tedavisi gördüm. Düşük yaptım ama beğendim sorularınıza kısmen cevap verebilirim.

Elif ece 007 canım kusura bakma telefonum bozulmuştu yeni geldi.

Tedavi süreci kişiye göre değişiyor, benim tedavim yaklaşık 1 buçuk ayı buldu. Rapor çıkarıp tedavi olduk hastaneye sadece 400 lira yatış için verdik. Ilaçlara da ortalama 1000 lira para gitti.

Benim için en önemlisi tedavinin başından sonuna erkek doktor, hemşire vs. Olmaması. Hep bayanlar var. Allah çocuğu olmayan herkese nasip etsin inşallah.

Elif ece 007 canım kusura bakma telefonum bozulmuştu yeni geldi.

Tedavi süreci kişiye göre değişiyor, benim tedavim yaklaşık 1 buçuk ayı buldu. Rapor çıkarıp tedavi olduk hastaneye sadece 400 lira yatış için verdik. Ilaçlara da ortalama 1000 lira para gitti.

Benim için en önemlisi tedavinin başından sonuna erkek doktor, hemşire vs. Olmaması. Hep bayanlar var. Allah çocuğu olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Amin canm inşallah.nekadr gecti vardir inşallah birşeyler.benim raporsuz olcak ama.ilk bebegim şükürler olsun orda gördüğüm tüp bebek tedavisiyle oldu simdi 4 yaşında.doktorlar nasil cnm ilgi alaka fln.ucretli olana denk geldinmi hic

6-7 ay geçti üzerinden normal yolla da 2 defa günümden geçtim sonra açıldım. Doktorlar iyi öyle çokda İlgi beklemiyordum ama iyiydi. Sonuçta devlet hastanesi. Ücretli ile raporlu arasında çok bu fark yok ilgiden yana. Sonuçta prosedür herkese aynı işliyor. Allah evladını hayırlı evlatlardan eylesin. Sizin ilk tedavide probleminiz neydi???

X