- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- Konu Sahibi name of love
Zekai Tahir Burak hastanesin de tüp bebek yaptıran var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sehir disindan gelecegim tup bebek icin ne evraklar istiyolar banadayardimci olur musunBen şehir dışından gelicem çok evrak hazırlanıyor mu ? Ama benim raporum yok Raporsuz olacak
Bende bilmiyorum canım özel de de yaptırabilirim benbende sehir disindan gelecegim tup bebek icin ne evraklar istiyolar banadayardimci olur musun
Anladim canim ben 27 haziranda gidicem ankaraya 3 yilimiz dolacakBende bilmiyorum canım özel de de yaptırabilirim ben
Sorun neydi sizde? Ben aradım Sperm hareket sorunu olduğu için herşey 2 milyar tutar en fazla dediler.Anladim canim ben 27 haziranda gidicem ankaraya 3 yilimiz dolacak
Pko var canim bende rahim filmi histereskopi sperm testi hersey normal uc yil olcak hic gebelik olusmadi nisanda genetik tarama icin kan verdik haziranin ilk haftasi sonuc cikcak insallah o da temiz cikar 27 haziranda tup bebege baslicaz devlet karsiliyor tup bebegi ama ilaclarin bi kismini biz vercekmisiz o da ne kadar tutar hic bi bilgim yok seninki de devlette mi olcak yani raporlu mu 2000 tl dedilerSorun neydi sizde? Ben aradım Sperm hareket sorunu olduğu için herşey 2 milyar tutar en fazla dediler.
Raporum yok benim herhalde öyle dedi. Sperm hart sorunu olduğundan %80 ni devlet karşılıyor. Nette numarasi var bilgi alabilirsiniz daha ayrıntılı. Ben özelde yaptırcam iki embriyo istiyorumPko var canim bende rahim filmi histereskopi sperm testi hersey normal uc yil olcak hic gebelik olusmadi nisanda genetik tarama icin kan verdik haziranin ilk haftasi sonuc cikcak insallah o da temiz cikar 27 haziranda tup bebege baslicaz devlet karsiliyor tup bebegi ama ilaclarin bi kismini biz vercekmisiz o da ne kadar tutar hic bi bilgim yok seninki de devlette mi olcak yani raporlu mu 2000 tl dediler
Anladim hayirlisi olsun insallah yarin arayacagim artik tesekkurederimmRaporum yok benim herhalde öyle dedi. Sperm hart sorunu olduğundan %80 ni devlet karşılıyor. Nette numarasi var bilgi alabilirsiniz daha ayrıntılı. Ben özelde yaptırcam iki embriyo istiyorum
Öyle mi geçmiş olsun cnm.Rabbim yine nasip eder ınş.Ben süreç nekadar ilaclarla fln nekadar tutuyo merk ettmMerhabalar Ben Zekai Tahir Burak'ta Tüp Bebek Tedavisi gördüm. Düşük yaptım ama beğendim sorularınıza kısmen cevap verebilirim.
Amin canm inşallah.nekadr gecti vardir inşallah birşeyler.benim raporsuz olcak ama.ilk bebegim şükürler olsun orda gördüğüm tüp bebek tedavisiyle oldu simdi 4 yaşında.doktorlar nasil cnm ilgi alaka fln.ucretli olana denk geldinmi hicElif ece 007 canım kusura bakma telefonum bozulmuştu yeni geldi.
Tedavi süreci kişiye göre değişiyor, benim tedavim yaklaşık 1 buçuk ayı buldu. Rapor çıkarıp tedavi olduk hastaneye sadece 400 lira yatış için verdik. Ilaçlara da ortalama 1000 lira para gitti.
Benim için en önemlisi tedavinin başından sonuna erkek doktor, hemşire vs. Olmaması. Hep bayanlar var. Allah çocuğu olmayan herkese nasip etsin inşallah.