Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Zehra'mın kapı süsü(El emeğim)

ay canım çok güzel emeğine sağlık insanın kendi elleriyle yapmasıda ayrı güzel malzemelerin neler benim çok hoşuma giitii yapım bende canm

ay canım çok güzel emeğine sağlık insanın kendi elleriyle yapmasıda ayrı güzel malzemelerin neler benim çok hoşuma giitii yapım bende canm

:) Beğendiğinze çok sevindim. Malzemeler çok basit ve az. Keçe aldım 3 renkte, ince olanlardan. Pembe, mor ve krem rengi.
Sonra kurdela aldım 1'er m. 2 si aynı kalınlıkta pembe ve mor, birisi daha kalın mor renkte.
İçini doldurmak için de elyaf lazım.
Harfleri yazıcıdan çıktı alıp kalıp olarak kullandım, keçeye iğneleyip kestim.
Kuşların gövdesini de damla şekinde yaptım, üzerine kalp şeklnde kanat yaptım 2 parça.
İçleri doldurulduğu için bulut 2 parça, kuş gövdesi mordan 2 parça, pembeden 2 parça olacak şekilde kestim. parçaları birbirine dikmeden önce bulutun 1 parçası üzerine harfleri diktim, kuşların gövdesine de kanatlarını diktim. daha sonra diğer parçalarla birleştirerek içlerini doldurdum, kurdelalarla kuşları buluta diktim. en son bulutun içini doldurdum.
Bu şekilde bu çıktı ortaya :)

eline sağlık çok güzel olmuş...

Çok teşekkür ederim :)

saol canım inşallah bende yapmak isterim eline saglık tekrardan

Çok güzel olmuş gerçekten. Üstelik ilk deneme:) Renklerin uyumu fln çok tatlı elinize sağlık. sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…